L'UWC Atlantic College és d'allò més pijo que un pot veure. Per a qui encara no ho sàpiga, aquesta és l'escola gal·lesa on Elionor de Borbó està completant els seus estudis de Batxillerat. Va aterrar allà el setembre del 2021 i ara, al gener del 2023, encara la recta final abans de fer el pas a la universitat. La princesa d'Astúries està vivint de tot allà: des de les seves companyies aristocràtiques com Alèxia d'Holanda a les bacanals afrocaribenyes i LGTBI que organitza l'UWCA, passant pel seu primer amor, un jove brasiler amb el qual, en principi, ja no té cap relació.

leonor internada gales GTRES
Elionor internada Gal·les GTRES

Ara continuem parlant d'amor, però d'una forma diferent. I és que sabem què menja de postres la princesa Elionor a l'UWC Atlantic College. No és iogurt, no és tampoc pastís de formatge ni flam. Tampoc un pijama. Tampoc postres típiques de Gal·les com els Welsh Cakes. Les noves postres favorites d'Elionor són les galetes dolces amb forma de cor. Són boníssimes, i més si en saps el seu significat. Te l'expliquem, desgranat:

Galletitas de l'amor UWC Atlantic College IG stories
Galetetes de l'amor UWC Atlantic College IG stories

Cada 25 de gener se celebra el Dia de St.Dwynwen, una espècie de San Valentí gal·lès. I és que Santa Dwynwen va ser una princesa de Gal·les del segle IV dC que va tenir molt mala sort en l'amor. Cupido i ella no eren gaire amics i va prendre una dràstica decisió, un canvi d'aires total: fer-se monja. Cada dia resava perquè altres persones trobessin l'amor, una cosa que ella mai no va poder fer. Ho feia amb la millor fe possible, guiada per Déu i Jesucrist. Ara, disset segles després, ella és la patrona de l'amor de Gal·les. És el Sant Jordi d'allà, on els nois i les noies s'intercanvien regals i targetes, destacant també les culleres de l'amor, una tradició que es manté des de fa mig mil·lenni, quan els mariners tallaven aquestes culleres ornamentades durant les seves llargues travessies per l'oceà.

Santa Dwynwen
Santa Dwynwen

Rere l'estela d'Elisabeth de Bèlgica

La princesa Elisabeth és una de les més prometedores d'Europa i Elionor sembla que segueix els seus passos. La filla de Ses Majestats Els Reis de Bèlgica Felip i Matilde té actualment 21 anys i ja va estudiar batxillerat a la mateixa escola pija que Elionor. Ara s'ha sabut que la princesa belga debutarà en un acte oficial com a princesa, acompanyant a la seva mare la reina consort a Egipte els dies 14, 15 i 16 de març. Aquest debut serà molt similar al d'una de les seves veïnes reials, la princesa Amàlia d'Holanda, ja alliberada de la persecució de la Mocro Maffia. La filla de Guillem Alexandre i Màxima dels Països Baixos viatjarà fins a les excolònies holandeses demà mateix i allargarà la seva estada fins al proper 9 de febrer. I Elionor, pá cuando?

Elisabeth de Bèlgica Belgian Royal Palace
Elisabeth de Bèlgica Belgian Royal Palace
amalia holanda
Amàlia Holanda - GTRES