Elionor i Sofia tenen un problema comú: molts es refereixen a les filles de Letícia com "las infantas". Una pífia descomunal perquè Elionor, des que Felip és rei, ha pujat de categoria i ja no és infanta sinó princesa. Però Espanya porta massa anys familiaritzada amb les infantes, Cristina i Elena, i costa canviar el xip.

elionor tacosn sofia no EFE

Sofia i Elionor, de costat, EFE

Les germanes de Joan Carles eres "las infantas" Pilar i Margarita. Les germanes de Felip, dones de Marichalar i Urdangarin, anaven sempre en pack (mal casades, prepotents, detestades per Letícia). I ara cal distingir les dues germanes Borbó de la nova generació: la princesa i la infanta.

sofia elionor efe

Elionor i Sofia, desiguals, EFE

Són semblants però la cronista catalana Laura Fa adverteix d'una gran diferència que no agrada als reis: la petita és més alta que la gran. Ho explica Laura Fa al seu poadcast de Lecturas: "¿Dónde va Leonor vestida como su abuela? El look en los premios de Oviedo era sobrio. El ambiente estaba desangelado". I l'exclusiva de Laura Fa: "Los reyes llevan fatal que Sofía sea más alta que Leonor. Por eso le ponen esos taconazos para que esté a la altura de Sofía".

leticia les nenes efe

Letícia es mira les seves filles, EFE

familia reial efe

El que queda de la Família Reial, al complet, EFE

El poadcast de Laura Fa sospita que la reina Sofia estava fora de focus i que TVE tenia ordres de no enfocar-la massa. Laura Fa demana que vingui aviat la república però veient el blog de Pilar Eyre i avisen "Juan Carlos no está pasando su mejor momento de salud. Creo que ni le preocupa lo de Corinna". Els looks no eren d'acord a l'edat que tenen les nenes i van vestides com nines queques. Les posen a les fotos perquè semblin siameses però Elionor és baixeta per tenir 15 anys.

elionor nena efe

Una nena regala flors a la princesa, EFE

Les nenes són molt diferents, Elionor rossa d'ulls blaus, Sofia alta, més corpulenta amb 13 anys i ulls foscos. Es porten un any i mig i durant tota la infància semblaven siameses. Ara ja no i Letícia pateix perquè l'hereva no agafi complex de petitona. Que no pateixi: al pot petit hi ha la bona confitura. I el verí.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat