Elionor ha tingut dos grans canvis a la vida. Quan Joan Carles va abdicar, la nena va deixar de ser infanta per passar a ser princesa. I ara que entra a l'adolescència de ple (el 31-O fa 15 anys), Letícia ha baixat del burro i ha entès que ja no és una nena. La princesa ha pogut lluir aquest 12-O per primer cop en públic, sabates amb talons. Prou de ballarines planes. L'adolescent vol sentir-se no una nina sinó més gran. Li han permès una sabata amb (poc) taló. Ja no sembla una monja.

elionor tacons EFE

leticia talons EP

elionor tacons leticia EFE

Elionor amb talons, EFE / EP

Segons informa Nuria Tiburcio al portal Vanitatis són "unas bailarinas de Mascaró, firma en la que confía habitualmente Letizia: modelo Lindsay, en tela brillante oro champán con tacón cuadrado de 3 centímetros". Segons el web de la marca menorquina, el preu és de 169 euros i com que són de gala no s'estan venent més perquè no hi ha festes a celebrar. Foto:

lindsay mascaro web

mascaro.com

La germana petita, Sofia de 13 anys, va optar per la sabata plana de la marca Pretty Ballerinas, 

elionor tacosn sofia no EFE

Sofia més alta que Elionor tot i anar sense talons, EFE

Les dues germanes de costat mostren com la petita Sofia és més alta que la gran. Elionor queda baixeta fins i tot amb sabata de taló. Molt s'ha escrit sobre l'obsessió de Letícia per infantilitzar les filles, en especial la gran. Però s'ha imposat el sentit comú. Una noia de 15 anys no pot semblar una nena permanentment.

elionor 12 0 efe

Elionor amb Toisó d'or i talons, camí d'adulta, EFE

Aquest Día de la Hispanidad serà recordat per la pandèmia i perquè Elionor ja porta talons. Els xarons diran que "ja és tota una doneta". La resta dirà "És el que ella vol ser".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat