La princesa Elionor apura els seus últims dies a Espanya. Porta gairebé un mes de vacances de Nadal des del passat 10 de desembre, quan es va aturar l'activitat del col·legi i internat UWC Atlantic de Gal·les. El calendari laboral i lectiu és força diferent al Regne Unit i a l'Estat espanyol, especialment pel que fa a aquestes dates. També en quant a la represa: allà els Reixos no fan cap aturada la nit del 5 de gener. De fet aquella nit serà la primera de moltes similars durant el 2022, una de qualsevol després de rebre classes. Tot i que potser sí que és una mica especial, perquè serà la de retrobar-se amb la colla d'amics. I segons expliquen a Informalia, la princesa té ganes de tornar a veure'ls.

De fet, si fos per la filla de Felip i Letícia, potser que l'hereva del tron ja hi seria a Gal·les. Allà hi ha algú que li fa sentir pessigolles a l'estómac, que li fa 'tilín'. Un noi misteriós de 16 anys, com ella, i que malgrat no tenir nom oficial entra a formar part del selecte club de possibles amors de la Borbó-Ortiz. Una llista que, evidentment, encara és curta i sense gaire fonament. S'han publicat algunes fake news al respecte, com allò que festejava amb un adolescent de 14 anys del seu antic col·legi a Madrid, o fins i tot un altre candidat que era del gust de la seva mare: el príncep Christian de Dinamarca. Ara bé, cap d'aquestes històries han anat gaire lluny. 

El príncep Christian de Dinamarca, amb el que van emparellar l'Elionor / Instagram

Ara, però, les coses són diferents: amb l'Elionor lluny de la vigilància materna i compartint les 24 hores del dia amb d'altres companys i companyes, el que passa a Gal·les es queda a Gal·les, com a Las Vegas. El dia a dia en el centre educatiu no té res a veure amb el sopor de Zarzuela i la infantilització a la que sempre l'han sotmesa els pares. Allà hi ha festes, mogudes, confidències i contacte estret. I el més important: té 16 anys. El despertar dels sentiments, vaja. Per això, segons una companya de curs amb la que l'esmentat digital assegura haver parlat aquests dies, la futura reina (o no) d'Espanya mira amb bons ulls un noi de la seva classe. "Congeniaron rápidamente", escriuen.

colegio leonor 2

Les festes del col·legi i internat d'Elionor són llegendàries / Instagram

De dades sobre aquest jove en tenim poquetes. Només una descripció molt per sobre, apuntant qualitats com que "es alto, guapo, delgado y extranjero". Vaja, un retrat que li encaixa al 99% de la població. El problema, però, és que segur que entre l'1% restant hi ha la Letícia, que li haurà de fer la prova del cotó per veure si és prou digne d'entrar a la Família Reial. Fem una aposta: segur que no. El càsting serà molt dur i deixarà més d'un, de dos i de sis-cents aspirants a la cuneta.

Letizia mira a Leonor y Sofía GTRES

Letícia sempre vigilant les filles Elionor i Sofía / GTRES

Que la Letícia no sigui tan exigent, perquè ella també va perdre l'oremus per un home quan només tenia 17 anys (un més que la filla). Alonso Guerrero, un professor de Literatura que li treia 10 anys. De fet, es va casar amb ell. Ben pensat, potser per això és tan estricta.