Espanya viu un silenci sorollós sobre la Reina i la seva vida anterior. Molts rumors sobre nòvios, amants i fills nonats però una única certesa: Letícia va estar casada pel civil i es va divorciar abans de Felip VI. L'exmarit és Alonso Guerrero i el proper 9 de març, si un jutge com el de Fariña no la segresta, posarà a la venda la seva novel·la El amor de Penny Robinson. Hi relata la transformació d'un home convencional convertit en personatge mediàtic per haver estat casat amb una dona convertida en reina d'Espanya. A la introducció revela que "el personatge viu perseguit per la premsa del cor per tal que doni no només el que pugui explicar sinó per arrencar-li el que és". Però la portada conté una frase ganxo que farà vendre'l com rosquilles: "Querían saberlo todo de él porque querían saber todo de ella". I la figura d'un home fugint. Sembla una novel·la d'espies i veurem si el CNI no compra tots els exemplars, per cremar-los.

el amor de penny robinson 

Mentre a la Zarzuela tremolen per si la novel·la es passa de la ficció a la realitat, l'editorial juga amb els Reis: "Es una ficción que pudo convertirse en realidad, pero también una realidad que necesita la ficción para parecer creíble”. Un joc de paraules per no dir el que serà: la vida del marit de Letícia explicada com si fos ficció. Com es van seduir? Com era el sexe entre ells? És cert que esperaven un fill? Ella era republicana? Era una persona ambiciosa? Van ser marit i muller uns breus 15 mesos, per què els va durar tan poc l'amor? 

alonso guerrero primer marit leticia  GTRES

GTRES

Guerrero pot acabar fent honor al seu cognom. Ha estat més de 4 anys preparant el llibre i esquivant les ofertes de molts zeros de Telecinco. El Deluxe, Paolo Vasile i tota la junta d'accionistes de Mediaset posaven milions damunt la taula per entrevistar el primer marit de Letícia. Ell ho confirma: “Rechacé una por una todas las ofertas que me hicieron desde Telecinco, que más que apetecibles eran frecuentes”. Ara ja s'unirà a la poca bibliografia existent sobre Letícia: nombre de llibres biogràfics sobre la Reina del seu entorn? Dos. Aquest i el del cosí de la reina David Rocasolano Adiós, PrincesaS'ha sabut molt poc d'aquell matrimoni, tot just que Guerrero era el professor de Letícia i es van enamorar. Ni una foto, valorada en mig milió d'euros, del casament. Ara intentarà guanyar-ne més venent un per un el llibre, que costarà poc: 12,95 euros l'exemplar.

letizia arco  GTRES

GTRES

Si serà o no una bomba per a la monarquia ho sabrem el 9 de març, però hi ha algú a Zarzuela molt nerviós/a i enfadat/ada. I especialment amb el PP. L'editorial que s'atreveix a publicar-lo és Almuzara i l'editor és un exministre del PP. Manuel Pimentel, l'únic que va dimitir a Aznar per dignitat i que va tenir un fill extramatrimonial amb Alícia Sánchez-Camacho. Ara s'enfronta a una Letícia que s'ho mira amb menyspreu mentre treu foc pels queixals.