La princesa Elionor amb 14 anys té una imatge més infantil que adolescent. Els seus trets facials li suavitzen l'aspecte i ha millorat les formes, després de l'agressiu cop a la seva àvia Sofia en públic, a Palma. Alguns critiquen que la facin semblar massa nena, comparada amb altres princeses europees de 14 anys com la noruega, que ja es maquilla. 

elionor lea noruega

Elionor / Lea de Noruega (14 anys les dues princeses)

La majoria de la població es conforma que Elionor sigui educada i tingui les bones maneres que va demostrar en la seva primera visita oficial a Barcelona parlant un perfecte català. El dubte és si Elionor arriba a ser reina, com serà físicament? Ja tenim la resposta. Si Felip abdica com el seu pare Joan Carles als 80 anys, en falten 30 perquè Elionor pugi al tron. Aleshores, ¿com serà Elionor amb 44 anys? Ja ho sabem. Serà com és ara la model argentino-catalana Martina Klein. Aquesta setmana ha penjat una foto de quan va arribar a Catalunya amb 12 anys i de vacances a la Costa Brava i és CLAVADA a Elionor a la seva edat. Són com dues gotes d'aigua:

elionor martina klein GTRES

GTRES

martina klein

@martinakleinpro

Elionor als 44 anys? Els que té ara Martina Klein. Aquesta será la reina Elionor d'aquí a 30 anys quan pugi (si arriba) al tron d'Espanya:

martina klein GTRES

GTRES

Si creix així, i és la imatge que sortirà a les monedes d'euro de l'any 2050, els republicans es replantejaran les seves conviccions.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat