Elionor marxa a estudiar a l'estranger. Letícia planifica que el curs 2023, quan la princesa ja serà adulta, el passi fora, lluny dels paparazzi. Els propers dos cursos, des dels 16 anys i fins que sigui major d'edat, els passarà fora de la Unió Europea, concretament a Gal·les, al Regne Unit. Zarzuela informa que farà Batxillerat en règim d'internat a la institució educativa Col·legis del Món Unit al UWC Atlantic College de Gal·les.  Hi anirà aquest estiu, entre agost i setembre.

leonor verano GTRES

Elionor, GTRES

A diferència dels altres nets de Joan Carles, els 76 mil euros del curs (67 mil lliures) els pagaran Felip i Letícia. Que l'educació de l'hereva a la Corona no vagi a càrrec dels Pressupostos de l'Estat en una partida específica és una excentricitat. Després dels escàndols econòmics de les targetes black i les comissions de 100 milions a paradisos fiscals, Felip vol pagar ell de la seva butxaca l'educació de l'adolescent. Aquest és el col·legi d'elit on Elionor es farà major d'edat. Situat a un castell medieval del s. XII St Donat’s Castle, davant del mar:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UWC Atlantic (@uwcatlantic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UWC Atlantic (@uwcatlantic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UWC Atlantic (@uwcatlantic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UWC Atlantic (@uwcatlantic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UWC Atlantic (@uwcatlantic)

Zarzuela vol defugir la imatge d'educació elitista i insisteix que el cost dels dos cursos no serà de 152 mil euros sinó de 76 mil pels dos anys, que pagaran Felip i Letícia pels dos cursos, insisteix que molts dels alumnes de fins a 80 nacionalitats hi estan becats. L'Estat espanyol assumeix directament el cost de tots els agents de seguretat d'Elionor, que seran diversos guardaespatlles per torns vivint a Gal·les dos anys. El cost multiplicarà per cent el d'Elionor. D'això no s'informa però pagarà l'Estat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat