L'agenda dels reis d'Espanya es coneix amb antelació, però la de la reina Letícia en solitari es mira amb lupa. Segons l'agenda oficial de Zarzuela, Letícia visitarà durant quatre dies, del 20 al 24 de maig, Haití i la República Dominicana "per conèixer els projectes de cooperació en aspectes com la la igualtat de gènere o el desenvolupament rural". Per a Donald Trump alguns d'aquests països són forats de merda i agrairan que la reina d'Espanya contribueixi a mostrar els seus avanços com a països en vies de desenvolupament. El viatge oficial a la illa caribenca de La Hipaniola, on conviuen els dos Estats que visitarà Letícia, no oferirà la foto més buscada: la reina prenent un bany a les càlides aigües del Mar Carib. Ja va visitar Hondures, El Salvador i el Senegal on va vestir roba a joc, tot i que va ser criticada per instal·lar-se en hotels de cinc estrelles. Ara es curarà en salut.

Letícia al Senegal 3  EFE

GTRES

La predilecció de Letícia per la platja és coneguda. Detesta Mallorca però no perquè tingui sol i platja sinó perquè hi ha els seus sogres i molts súbdits. El viatge de noces de Felip i Letícia va ser de luxe, d'Indoxina a Hawai, passant per la Polinèsia i les Illes Fiji. I al Carib hi van anar a renovar els vots matrimonials fa 3 anys, a l'illa de Curaçao, colònia holandesa a pocs quilòmetres de la costa de Veneçuela.

letizia biquini fortuna Youtube

Youtube

Letícia té tirada pel mar i el sol i ara hi viatjarà sola, sense el marit. Les seves diferents operacions d'estètica no inclouen augment de pit. Manté el tipus pel ioga i l'exercici i podria repetir imatges en biquini portada de revista de quan era només princesa:

portada de semana

Més conegudes van ser les fotos de la revista Hola on se la veia sense barret ni ulleres de sol, en la popa d'un iot a Mallorca. El vídeo està penjat a Youtube des de fa temps però no es difon gaire i només té 60 mil visites. Poques, tenint en compte la tirada de la reina d'Espanya i els seus modelets:

Pilar Eyre ubica les imatges a prop de la illa balear de Cabrera i haurien costat 150 mil € a Hola, que va ocultar les dimensions del Fortuna per evitar una imatge d'opulència dels Borbons. No ho va aconseguir.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat