Elionor boicotejada des de dins. La premsa monàrquica anuncia que Zarzuela té una estratègia per enterrar en vida Joan Carles. La fórmula és senzilla: més Elionor. La princesa va aparèixer sense ser anunciada en un acte oficial divendres, el mateix dia que era protagonista absoluta, amb la seva germana, de la Felicitació de Nadal reial. Felip amagat i Letícia eclipsada. L'adolescent de 15 anys està anunciada com la gran arma secreta per fer que Espanya recuperi la fe monàrquica i fer oblidar que la resta de la Família Reial són defraudadors fiscals confessos amb targetes black. Però el pla perfecte té una falla: Zarzuela és cutre. 

leonor sofia  christmas EFE

Christmas nadalenc 2020, EFE

La foto de les nenes ha fet parlar molt, sobretot per les absències, però hi ha una presència molesta, lletja, que destrossa la pretesa imatge idíl·lica de la foto de la visita oficial a Somao, municipi guanyador del premi al Poble més maco d'Astúries. Maco però als monuments antics hi fan passar un cable blanc gruixut i horripilant que trenca tota la normativa de protecció de monuments i la foto de les nenes. Sembla el cable de la tele. Un absolut espant:

image1

Detall del Christmas dels reis (foto: Xavier de la Cruz)

elionor altiva EFE

Elionor llegint el discurs, EFE

Elionor va lloar en el seu discurs la bellesa d'un municipi ,que el christmas de Zarzuela s'encarrega d'ensorrar. Penós. Casa Reial té fotògrafs oficials, pagats amb sou públic, que segueixen la princesa en els actes oficials per retratar-la. I entre totes les milers de fotos que li han fet aquest 2020, trien la més lletja que trenca el paisatge. Zarzuela està com l'any 2020: per tancar-la.