A aquestes alçades de la pel·lícula no hi ha dubte que a la princesa Elionor li va la marxa. L'hereva es passa tanta estona fent pràctiques marcials com sortint de festa en el seu primer any de formació militar a l'acadèmia de Saragossa. La filla de Felip i Letícia no es perd una festa i a la mínima que pot, ella i els seus companys cadets omplen els carrers de la ciutat aragonesa i espremen la nit al màxim. Bailoteocopeteovapeo i tots els eo que li vinguin al cap. Elionor es desferma quan surt de marxa per algun bar, local o discoteca de la capital aragonesa en companyia dels seus amics i amigues i companys de promoció. La princesa és una habitual de la nit saragossana, on ja l'han vist "perjudicada" als lavabos d'una sala de festes, envoltada d'escortes, donant-li al fumeteo vapejant, bevent vodka i ballant fins que no hi ha un demà.

Leonor discoteca Telecinco
Elionor, de festa / Telecinco
Leonor discoteca Zaragoza Telecinco
Elionor, de festa / Telecinco
retol discoteca elionor
Elionor, de festa / Telecinco
fsa
Elionor, de festa / Telecinco

Elionor s'ha adaptat ràpidament als costums festius de la joventut aragonesa, i no desaprofita l'ocasió per provar noves coses i participar de qualsevol activitat que desconeixia, impensable a Zarzuela. I ara una estimada presentadora catalana, la Núria Marín, a qui veiem a Està passant , però que sovint penja vídeos a les seves xarxes de caràcter royal, ha deixat tothom bocabadat en esbombar la nova activitat nocturna de la princesa.

sdf
Núria Marín i Elionor

Explica la Núria que la jove ha estat vista a un local de moda de Saragossa, el 'Kokoro', amb els seus companys, jugant a un joc que té molta tirada entre els joves d'avui en dia. Quin? El beer pong. Després que un grup d'agents de seguretat anessin primer al lloc per controlar que "era apto para la hija de Felipe VI y Letizia", l'hereva es va posar a jugar a beer pong, una pràctica que té molta acceptació a Europa, a molts països, com França, hi dediquen hores i hores, com hem pogut veure en alguns tornejos de pòquer plens de VIPs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuria Marin (@nuriasecret)

En què consisteix? Una taula llarga. A cada extrem de la taula, molts gots de plàstic en formació de piràmide. Cada jugador, a un extrem de la taula, ha d'encertar i ficar una pilota de ping pong dins els gots del rival, a l'altra banda de la taula. Si ho aconsegueix, el rival paga penyora. Quina? Anar bevent cervesa. Cada got que s'encerti, es retira, i quan no en queda cap, l'altre equip ha guanyat. Un divertimento, joc d'habilitat, habilitat que va minvant a mida que anem fotent-li glops a la cervesa.

beer3
 Beer Pong / Carl Ypreeuw
beer4
 Beer Pong / Carl Ypreeuw
beer5
 Beer Pong / Carl Ypreeuw
beer2
 Beer Pong / Carl Ypreeuw

Per quan un torneig oficial de beer pong aquí, amb Elionor participant-hi?

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!