Mentre el seu pare era a Guatemala per la presa de possessió del nou president, mentre la seva mare s'ha quedat más sola que la una a Zarzuela, mentre l'ex de Letícia, Jaime del Burgo, s'ha llevat amb ganes de publicar imatges i escriure nous missatges, la princesa Elionor, aliena a tot plegat, continuava a quilòmetres de distància fent la seva formació militar a Saragossa. Una formació militar que de tant en tant, com és lògic, permet als cadets prendre's un respir i tenir alguns moments de relax i distensió... Però potser l'hereva s'ha relaxat i distensionat massa, a jutjar per un allau de comentaris de diferents testimonis que l'han vist aquesta passada nit.

elionor academia militar
Elionor / GTRES
Leonor de noche GTRES
Elionor, de nit / GTRES

Fa unes setmanes ja se la va veure per una discoteca de moda de Madrid, de festa fins les 5:30 de la matinada, amb un grup d'amics i amigues. La princesa va llogar la llotja VIP sobre el DJ per fugir de les mirades i consumir alcohol d'alta graduació, en el seu cas vodka amb llimona. Per curar-se en salut, per evitar fotos no desitjades amb un cubata, amb la mirada perduda mig èbria o fent-se un petó amb algú, van posar escortes per tota la sala, reforçant el nombre que habitualment protegeix la princesa, i van prendre una altra mesura: imposar a tots els treballadors del local, cambreres, porters, servei de neteja, etc, signar un contracte de confidencialitat.

Ara, Elionor ha aprofitat que cada dia s'està fent més amb els costums de la joventut de Saragossa per sortir de festa novament per la capital aragonesa. I pel que sembla, no seria d'estranyar que hagués tornat a tastar algun vodka amb llimona. O això o li va provar malament el sopar. El cas és que són molts els testimonis que asseguren que la filla de Felip i Letícia ha estat de festa aquesta passada nit a una coneguda discoteca de la zona, un local que es diu 'Parros', en ple casc antic de Saragossa. De fet, més que veure-la ballant o donant-ho tot al mig de la pista, l'han vist en una altra zona del local, als lavabos, i lleugerament perjudicada a jutjar pels molts comentaris. La xarxa, desfermada. Fins i tot, hi ha qui especifica que havia d'anar després a un altre local, però que es va quedar pel camí: "El tema del día en Zaragoza. Nos confirman que tenía previsto ir después a Kenbo, donde estaban avisados de su visita, pero acabó tan mal en Parros que ya no fue":

Elionor, descobrint coses noves que no li havien passat mai a Zarzuela. De moment, la primera borratxera.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!