La princesa Elionor, hereva al tron d'Espanya, ha trobat un respir de llibertat lluny dels confins de Zarzuela. La princesa sempre es va sentir limitada per les estrictes normes que regeixen la seva vida com a futura reina. Ara, la distància i la independència que li brinden els seus estudis a l'Acadèmia General Militar de Saragossa li han permès experimentar una llibertat que abans només podia somiar. Tanmateix, aquesta nova llibertat no cau tan bé en Zarzuela, obligada a fer puntes de coixí per frenar la divulgació d'informacions comprometedores per a la filla de la reina Letícia i el rei Felip VI.

Des que la va experimentar durant la seva estada a Gal·les, Elionor ha anhelat la independència que li brinda estar allunyada de l'ombra materna. Malgrat els informes setmanals sobre la seva conducta i rendiment acadèmic, així com la insistència de la seva mare a modificar la seva dieta, Elionor ha trobat a Saragossa un oasi de llibertat relativa. La rigidesa de Zarzuela cedeix davant de l'autoritat militar, que es nega a sotmetre's a les exigències de la reina Letícia.

La princesa Elionor és una més a Saragossa

Amb el pas del temps, Elionor s'ha integrat plenament a la vida de Saragossa. Els primers caps de setmana tornava a Madrid, però aviat va preferir quedar-se a Saragossa, on ha forjat amistats i s'ha sentit acceptada com una més. La ciutat l'acull amb els braços oberts, permetent-li explorar els seus carrers i gaudir de la vida nocturna juntament amb seus companys.

Leonor UWC Collage gales
Leonor UWC Collage gales

Malgrat les objeccions de la seva mare, la princesa gaudeix de les delícies culinàries que ofereix el local, des de tapes i entrepans fins a hamburgueses i patates braves. La seva alimentació rebel és només una mostra del seu desig de viure una vida normal, al marge de les restriccions imposades per la seva posició. Però l'alimentació no és l'únic que preocupa la reina i la casa reial.

Dificultats per ocultar les escapades de la princesa Elionor

Perquè quan Elionor va estar a Gal·les, va fer el mateix que els nois de la seva edat: divertir-se. Es coneix que sortia de marxa pel poble veí, St Donat's, amb els seus companys. De fet, els veïns de la zona estaven bastant molestos amb la presència dels joves de l'internat cada cap de setmana.

I com no podia ser de cap altra forma, la princesa també sol sortir per Saragossa. Elionor se l'ha vist per la zona universitària, on solen fer botellots els joves de la ciutat. I també en alguns dels locals de festa nocturna.

Leonor discoteca Saragossa Telecinco
Leonor discoteca Saragossa Telecinco

Les seves sortides a Gal·les van ser tapades per Zarzuela. Li era més fàcil fer-ho atesa la distància amb Espanya. Tanmateix, a diferència de les seves escapades quan estava a l'internat, on Zarzuela va poder mantenir cert control sobre la informació, a Saragossa les coses són diferents. Aquí, els ulls estan posats sobre Elionor, i els rumors sobre les seves activitats es propaguen ràpidament. Malgrat els esforços per ocultar les seves entremaliadures, la realitat de la seva vida estudiantil es filtra a través de les esquerdes del control real. Són molts més els ulls que la coneixen.