La Família Reial espanyola té de tot: defraudadors com Sofia, presidiaris com Urdangarin, adúlters com Joan Carles, incívics com Letícia o maleducats com Froilán. I com moltes altres famílies espanyoles tenen un membre homosexual, del col·lectiu LGTBI. Per pura estadística més d'un, però Marichalar a banda, la primera que ha confessat la seva orientació sexual en públic és una de les quatre nebodes del rei Felip: Carla. Ho ha fet contestant una pregunta a instagram "Verdadero o falso ¿Eres heterosexual?"

carla vigo bi

carla vigo orgullo LGTBI

carla vigo instagram

Carla Vigo Ortiz, neboda de Felip i Letícia, Instagram

Felip i Letícia tenen quatre nebodes: Carla Vigo de 20 anys és filla de la difunta Érika Ortiz i la més gran. La segueixen Victoria Federica de 20 anys, Irene Urdangarín de 15 anys i Amanda Ortiz, filla de Telma de 12 anys. Prou adulta per dir "Es falso que sea hetero, soy bisexual" i que li agradaria llegir el pregó de l'Orgull Gai. Meravellosa i un exemple per tantes noies adolescents que tenen sentiments similars i atracció sexual per altres noies. 

Victoria Federica i nòvio Jorge Bárcenas GTRES

irene urdangarin EP

telma ortiz GTRES

Victoria, Irene i Amanda en braços de Telma, GTRES

La millor dels Borbons és la que no es cria entre Borbons. Carla, reina d'Espanya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat