La reina d'Espanya i la princesa del pueblo, Letícia Ortiz i Belén Esteban, han coincidit aquest dimarts en un acte a Madrid. El marc on s'ha produït la coincidència? L'acte de clausura de la setzena Convocatòria de 'Proyectos sociales del Banco Santander', un programa solidari promogut pel Banc Santander. La casualitat ha fet que les dues vestissin peces de roba similars, tant en l'estil com a nivell cromàtic, tal i com es pot veure en la imatge de portada que il·lustra aquesta peça, i que ha publicat la mateixa Esteban. De seguida s'han reproduït a xarxes els comentaris apuntant a aquesta coincidència entre totes dues:

belenestebanmenendez 1718105692 3388038566443966651 1189536206
Belén Esteban / IG

Estilismes a banda, el més significatiu d'aquesta trobada entre la monarca i la col·laboradora del nou programa de TEN, Ni que fuéramos, aquesta mena de nou Sálvame amb la gran majoria dels tertulians de l'exprograma de Telecinco, ha estat un moment d'una conversa que han mantingut totes dues. La Esteban, monàrquica declarada i Leticista fins al moll de l'os, s'ha omplert la boca al seu programa parlant de la reina i de l'exemple que dona anant a actes d'aquesta mena, on la solidaritat i l'ajuda humanitària són ben presents. Després dels elogis, però, torn per a esbombar un fragment de la conversa entre totes dues. Parlant de com és Letícia en les distàncies curtes, ha donat detalls de com ha anat la cosa durant el còctail que han ofert als convidats a l'esdeveniment, on, evidentment, l'asturiana ha estat la gran protagonista.

Letícia fent-se fotos amb tothom qui li demanava i Belén Esteban, impacient i obedient per quan arribés el moment de saludar i xerrar amb la reina, ni que fos per uns breus instants: "He respetado mi turno para hacerme la foto". La de Paracuellos ha volgut interessar-se per Letícia i saber com es troba del seu dolor al peu, que darrerament la porta por el camino de la amargura, fent que hagi hagut de recórrer a sabatilles esportives en molts actes, en lloc de sabates que li fan mal. Una fractura a un dit del peu que li està provocant dolor, i la Esteban també en sap de dolor a una cama, després de la greu lesió que la va tenir apartada dels platós, després d'un accident a Sálvame, on estava penjada per fer un paripé i es va fotre una nata. 

Belén Esteban : MEDIASET
Belén Esteban, el dia que es va lesionar / Telecinco

Belén li ha preguntat com es troba, com està de la seva lesió, i Letícia li revela que lamentablement, haurà de passar per quiròfan: "Cuando la he visto con las playeras nos hemos dado dos besos, le he preguntado cómo está del pie y me ha dicho: 'me tienen que operar'", deia ella amb naturalitat, i sense donar més detalls i sense ser conscient que potser a Letícia no li interessava que ho esbombés. I és que porta ja molt temps amb dolor, s'està cronificant en el temps, quan en teoria s'hauria d'haver resolt ja després d'immobilitzar el dit un parell de setmanes. Però pel que sembla, caldrà operar. La revista Lecturas, en saber-ho, s'ha posat en contacte amb Casa Reial per confirmar-ho. I quina ha estat la seva resposta?: "Por el momento prefieren guardar silencio, aunque no descartan que si esta cirugía tiene que llevarse a cabo en las próximas semanas lo anunciarán a través de un comunicado, 'como siempre se ha hecho en estos casos'". No cal que ho anunciïn. Ja se'ls hi ha avançat Belén Esteban.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!