El proper dilluns s'estrena un programa que arriba amb molta expectació i polèmica prèvia: Ni que fuéramos Shhhh, perquè abans s'havia de dir Ni que fuéramos Sálvame, però la productora va dir que nanay. I és que están que trinan amb aquest programa que ara saltarà de l'univers virtual, de les xarxes, a la televisió convencional, al canal Ten. Per què? Perquè està farcit d'excol·laboradors de Sálvame, i que a ningú se li escapa que faran un programa similar al que van fer durant tantíssims anys. María Patiño, Kiko Matamoros, Lydia Lozano, Belén Esteban... Però no hi estaran tots. Alguns com Terelu Campos no hi formaran part, i les puyitas van que volen. Sigui com sigui, qui sí hi serà, com dèiem, és Belén Esteban que sobre la seva excompanya ha estat contundent en la seva visita al Late Xou de Marc Giró a TVE: "Hombre... ahora que estaremos en canal Ten quizá se anima (...) Yo no le abriría la puerta. Cuando hay que estar, hay que estar. Respeto que haya gente que no quiera porque tenga otras expectativas en su vida profesional. Pero, no se la espera".

La princesa del pueblo i Giró van demostrar tenir molta química i van regalar una conversa sensacional, on ella va parlar dels molts tatuatges que duu, el darrer, en homenatge a ‘La patrona’, una de les seves sèries preferides: “Llevo un ‘te quiero’ en francés, el toro que parece la vaca de Milka porque no me lo he retocado, una flor y el nombre de la persona que más quiero, mi hija”. El moment més sucós de l'entrevista va arribar quan van passar a abordar aspectes més íntims, més eròtico-festius. Giró li va traient frases que han dit els seus companys de programa sobre ella, i la Esteban encerta que "Le gusta jugar en la cama" és una frase sobre ella que ha pronunciat Víctor Sandoval.

giro esteban
Belén Esteban i Marc Giró / TVE

"Voy a decir por qué lo ha dicho: tenía un contacto que le mandaban juguetes sexuales, y yo le dije: 'Joder, pues pídeme algo'... Me mandaron a casa una caja así que la tengo escondida, porque tengo familia y viene gente a mi casa y me daba un poco de vergüenza", reconeix ella. Però Giró vol saber més: "Hay de todo... hasta patitos". Giró al·lucina: "¿¿Qué me dices?? ¿¿Y lo has probado??"... I tant que ho ha tastat: "Todo. Hombre...". "¿Y qué tal? ¿Y los patitos para qué?", vol saber el presentador. Resposta: "Fenomenal... Para el agua, cariño... Glú, glú, glú... ¿Tú quieres una caja?"... "Sobretodo el patito, glú, glú, glú".

giro esteban2
Belén Esteban i Marc Giró / TVE

La Belén li promet que li farà arribar la caixa al programa, però vol que l'obri en directe i ho mostri. "También hay esposas, ¿eh? Las he probado, alguna vez atada queda bien...", diu ella picarona. "Atada o atado. Es maravilloso.A mí me gusta que me aten, y venga, y hazme tuya una vez más". I Giró que confessa que "ahora que estoy pensando, a mí no me han atado nunca. Yo he estado 50 años de activa, y ahora voy a aser pasiva. Me voy a atar y tú misma, mismo, misme".

giro esteban3
Belén Esteban i Marc Giró / TVE

Belén Esteban i Marc Giró, meravellosos... Si us plau, si arriba la caixa de regal al Late Xou, que el Marc mostri als espectadors els patitos glú glú glú que posen a cent a la Esteban.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!