Les tardes a televisió estan a punt de canviar. El dia 15 de maig va començar el nou projecte de Sálvame a través de canals de distribució online com YouTube i Twitch. Menys de dues setmanes després, els col·laboradors de Ni que Fuéramos ja saben quan tornaran a televisió. El canal TEN, propietat de l'empresa de comunicació Mediapro, ha vist oportú firmar un acord amb Fabricantes Studio, productora de Sálvame i el nou format, per a traslladar el programa a la televisió convencional. És difícil valorar en tan pocs dies d'emissió l'èxit de Ni que Fuéramos, però el cas és que s'ha situat entre els directes més visitats arreu de l'estat. Belén Esteban (50), Kiko Matamoros (67), Lydia Lozano (63), Chelo García Cortes (72) i Víctor Sandoval (57) són, per ara, els col·laboradors que tiren endavant el programa cada dia de dilluns a divendres a partir de les 16:00 fins a les 19:00. El que ningú coneixia fins al moment és la possible incorporació en els pròxims dies d'una de les cares més estimades i alhora polèmiques del programa que va omplir, durant més de tretze anys, les tardes de Telecinco.

Ni que fuéramos, Youtube
Ni que Fuéramos - YouTube

María Patiño (52) és l'encarregada de presentar el nou programa que vol recordar a Sálvame. Una de les principals diferències entre l'exitós programa de televisió i Ni que Fuéramos és el pressupost amb el qual compten diàriament per a preparar el programa. Evidentment, és molt menor avui dia el pressuposat que quan el programa s'emetia a Telecinco. Ben segur que els col·laboradors no cobren el mateix que abans, però com bé va reconèixer Belén Esteban al programa de ràdio que presenta Jordi Basté (59), El Món a RAC1, ara no és el moment per a fallar a la productora que tantes alegries els ha donat a cadascun d'ells. El fet que Ni que Fuéramos faci el pròxim dia 3 de juny el salt a la televisió convencional al canal TEN, segurament permetrà al programa ampliar el seu pressupost, donat que el canal pertany a una potent empresa de comunicació. No hi ha cap mena de dubte que el programa apujarà les audiències del canal en qüestió i obligarà a remodelar la programació de la cadena. Un dels programes que es veurà afectat serà Caso Cerrado, protagonitzat per la Doctora Polo (65).

Els col·laboradors de Sálvame superaven la vintena a televisió. Ara s'han quedat amb cinc dels tertulians més destacats, però aquest número pot créixer en els pròxims dies. És l'excol·laboradora de Sálvame Anabel Pantoja (37) qui podria passar a formar part de l'equip en pocs dies. Sense cap mena de dubte, la neboda d'Isabel Pantoja (67) va ser una de les cares més valorades a Sálvame, no només per la informació de primera mà que aportava, sinó que també sabia quan era el moment idoni per a generar polèmica a plató. Tal com ha avançat la revista Pronto, el fitxatge estrella d'Anabel Pantoja podria estar al caure considerant que en una setmana s'estrenen a televisió. La notícia ha agafat per sorpresa a tots els seguidors més fidels del programa i és possible que els actuals col·laboradors no coneguin res sobre aquesta informació. Anabel Pantoja és una gran amiga de Belén Esteban, de manera que cal estar molt atents a com reacciona la princesa del pueblo a aquesta notícia bomba.

Captura de pantalla 2024 05 27 121639
Anabel Pantoja - Instagram

Des que el dia 23 de juny de 2023 es va posar fi a les emissions de Sálvame a Telecinco, Anabel Pantoja ha volgut potenciar la seva carrera com a influencer. A Instagram, la neboda d'Isabel Pantoja, acumula més d'1,8 milions de seguidors, de manera que les marques veuen una clara oportunitat en ella per a promocionar tota mena de productes i serveis. Anabel Pantoja, també ha acompanyat a la cantant a gairebé totes les actuacions que la seva tieta ha fet arreu d'Espanya per a celebrar els 50 anys de carrera professional. Només falta veure berenar en directe a Anabel Pantoja per a confirmar un dels fitxatges més esperats pel públic de Ni que Fuéramos

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!