El principat de Mònaco és molt petit en comparació als escàndols que ha anat protagonitzant fil per randa tots i cadascun dels membres de la seva "família reial". Entre cometes perquè són royals de segon ordre. Rainier va veure com la seva dona, Grace, moria a la carretera i segons tots els indicis conduïa la seva filla menor d'edat Estefania. Carolina ha vist com tots els marits li sortien fatal, un va morir en una llanxa per amant de la velocitat, l'últim Ernest de Hannover és un alcohòlic. Estefania va veure com el seu marit, artista de circ, li era infidel practicant sexe a l'aire lliure amb l'amant. I Albert de Mònaco té tants fills extramatrimonials que ni se sap quants són. Ara s'ha fet una foto amb dos d'ells ja adults: Jazmin i Alexandre. Amb tota la patxorra. Charlene de Mònaco, la seva dona, que segons molts ho és per contracte, i mare dels bessons Jacques i Gabriella, se'n fa creus:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Coste (@nicole.coste)

A Nova York, paternalment royal, escriu la mare del noi, Nicole Coste, al seu compte d'Instagram. És una hostessa nascuda a Togo, Àfrica. El príncep Albert va ser als EUA la setmana passada per un acte dels Premis Fundació Princesa Grace on va comparèixer amb la seva dona Charlene. Humiliada perquè a la mateixa visita Albert es retrata amb dos dels seus fills il·legítims, o millor dit, extramatrimonials, ja que tots els fills tenen la mateixa legitimitat, els matrimonials, els extramatrimonials i els adoptius. Fills de dues dones diferents, cap dels dos de Charlene.

Charlenne Alberto Mónaco GTRES
Charlenne i Albert Mónaco GTRES

Quan Charlene va casar-se amb Albert l'any 2011, primera i única boda del príncep, la seva missió era parir fills dins el matrimoni, únics amb legitimitat per heretar. Si Albert no es casava ni tenia fills casat, l'hereu passava a ser el fill gran de Carolina. Charlene ja sabia que existien fills d'Albert sense opcions de ser l'hereu, per haver estat d'aventures extraconjugals, quan van néixer Jacques i Gabriella el 2014. Són Jazmin Grace Grimaldi, nascut de la relació d'Albert amb la nord-americana Tamara Rotolo i Alexandre Grimaldi-Coste, nascut l'any 2003 de l'hostessa d'Air France, Nicole Coste, que ara fa la foto amb el seu fill i la filla d'una altra dona i Albert. Són majors d'edat. Aquests són Alexander i Jasmine:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Coste (@nicole.coste)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Coste (@nicole.coste)

El rumor que Albert és homosexual era infundat. És una altra cosa, al·lèrgic als preservatius. És pare de família nombrosa, tots Grimaldis però només un hereu, el més petit Jacques. I això que va néixer després que la seva germana bessona Gabrielle i hauria d'heretar ella, però és noia i no li toca. Discriminacions de la reialesa.