Amb el pas dels anys, Letícia ha canviat molt, no només de manera de fer, sinó físicament. Des que va començar a sortir amb el llavors príncep Felip fins ara, on ja fa temps que és la reina dels espanyols, Letícia ha passat sovint per quiròfan. La seva expressió no és la mateixa, els seus pòmuls menys, per dir només un exemple. Però una part del seu cos sembla que no ha passat (encara) pel bisturí. Però sí ho ha fet en moltes clientes de cirurgians plàstics que volen semblar-se a ella. Aquesta és Letícia el 2004:

letizia y felipe 2004

Felip i Letícia (TVE)

I aquesta Letícia ara:

anell verd leticia4

Letícia (GTRES)

Constata la revista Vanity Fair que des que convivim amb la pandèmia i hem fet de les mascaretes un element indispensable del nostre dia a dia, han agafat més protagonisme els ulls, la mirada.... i no només. Una altra part que queda ben visible a ulls de la resta són les nostres celles. En el cas de la reina, "perfectamente marcadas, bien pobladas y con un arco más natural que el de hace unos años". Diuen que les celles són "el marco de un rostro, que nos colocan una edad, que dan (o no) la armonía al resto, que gran parte de la simetría facial se la debemos a ellas".

letizia mascarilla

Letícia (GTRES)

En el cas de Letícia, el citat mitjà s'ha posat en contacte amb una experta, la fundadora de The Lab Room, Mónica Ceño Elie-Joseph, que no dubta en lloar les celles de la monarca, "de hecho nuestras clientas nos las piden mucho". I això que hi veu alguna petita particularitat: "La izquierda, a veces, se le sube demasiado. En esos casos debería sombrear un poquito el final. Es cierto que le levanta la mirada, pero a nosotros nos gusta cuando las lleva más naturales. El arco es perfecto también, pero el final a veces lo lleva demasiado corto".

letizia primer plano

Letícia (GTRES)

Sigui com sigui, l'efecte que provoquen les celles en els seus ulls, ha captivat moltes dones que demanen tenir la mateixa forma.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat