Falten només deu dies perquè Espanya celebri la seva festa nacional i ja hi ha qui es prepara per a la cita. A Madrid, la plaça de toros de Las Ventas té programada una tarda de toreig per a l’ocasió. La corrida, per cert, comptarà amb la participació de Gonzalo Caballero, el nòvio torero de Victoria Federica, neboda del rei Felip VI. Un anunci que no ha agradat gens a una altra neboda reial: Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, que ha reaccionat irada.

carla vigo ortiz instagram

@carlusss_2000

Victoria Federcia mantilla GTRES

GTRES

Si les curses de braus ja generen rebuig de per si, només de pensar que algú matarà un animal per diversió, la manera com la parella sentimental de Victoria Federica promociona la corrida del dia de la Hispanitat fa venir nàusees: amb la roba totalment ensangonada després d’una ‘faena’ a casa “del maestro Diego Puerta”, deixa escrit a Instagram. Una publicació que Carla Vigo (que utilitza l'usuari @reinadelentejuelas) s’ha encarregat de contestar per posar els punts sobres les is al nòvio de la menor dels Marichalar: “Me pareces una persona con la cabeza amueblada. Yo que tú dejaría de dedicarme a esto”. Tot seguit el convida a reflexionar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gran Mañana de Tentadero. Siempre es un Lujo Venir a la Casa del Maestro Diego Puerta #12DeOctubre #LasVentas

A post shared by Gonzalo Caballero (@gonzalocaballeroo) on

carla vigo comentaris gonzalo caballero instagram

La filla republicana, d’esquerres, feminista i ‘gayfriendly’ (ara també antitaurina) d’Érika Ortiz deixa amb un pam de nas la filla monàrquica, ultradretana i espanyolista de la infanta Elena. Fa temps que Letícia va intentar fer callar per contracte la seva neboda. Però no se n’ha sortit. Carla Vigo ja és grandeta per dir el que li rota. I si a la família reial espanyola i a Victoria Federica no els agrada, ja poden posar-s’hi fulles.