"Cañas por España". Probablement sigui el crit de guerra que diuen els Marichalar de Borbón quan seuen a taula a fer un aperitiu. Froilán i Victoria Federica ja s'han tret la màscara i donen suport sense embuts a Santiago Abascal i el seu partit d'ultradreta. Si fa uns dies Froilán va aparèixer a la manifestació de la Plaza Colón, "Con bómber verde y jeans rotos y queriendo exteriorizar su compromiso con la unidad de España sin complejos", acompanyat d'una colla que cantava a voz en grito: "Puigdemont a prisión" i que no s'amaga de les seves simpaties per Vox, ara qui ha seguit les seves passes ha estat la seva germana.

elena froilan victoria gtres

GTRES

Fa poc a la neboda dels reis i el seu nòvio torero els va envestir una vaquilla. Ara, tant li fa que hi hagi gent com Abascal i companyia que amenacin amb envestir els drets de les dones, els immigrants, el col·lectiu LGTBI, els independentistes o qui es posi pel davant. És curiós el que passa amb els Borbons. Ja no és que els testos s'assemblin a les olles, és que els testos deixen les olles en un joc de nens. Felip és més feixista que el seu pare, que ja és dir. I ara Froilán i Vic estan superant en espanyolisme ranci la seva mare Elena.

Teatro Barceló de Madrid. Divendres al vespre. Santiago AbascalDJ Ultra pels amiguis, davant un allau de joves madrilenys enfervorits amb ell, com si fos el grup Taburete. El lema? "Cañas por España". Rojigualdas, globus, sales VIPS tenyides de groc i vermell, proclames de '¡Viva España!'... Fills d'empresaris, de polítics... i de la reialesa. Perquè segons ElEconomista, Victoria Federica i unes compis de la jet-set dretanosa, com Loti Suárez, Iria Fernández Tapias, neta de l'empresari Fernando Fernández Tapias o Almu Lapique, neboda de Cari Lapique, van ser de les groupies més entregades. Sembla una pel·li d'Almodóvar, però a l'inrevés: Almu, Loti, Vic, y otros fachas del montón.

 Colón, Teatro Barceló... Sembla que els colors polítics de la monarquia espanyola fa temps que s'han deixat de mitges tintes: està clar que el que pensen ara els Borbons ja és Vox Populi.