Fa poc hem sabut que a Felip ja no se'l coneix com a El preparao, sinó com a El Mudito, segons va revelar Anasagasti. Letícia també té molts sobrenoms, alguns de certament feridors i per part dels amics del rei. De semblances físiques, a la reina també se l'ha comparat sovint amb la Señorita Rottenmeier de Heidi. No sabem què en pensa de les comparacions o si li llepa un peu. A qui no, és a la seva neboda, Carla Vigo, que ha donat un cop de puny damunt la taula farta de les respostes que va obtenir a una proposta engegada per ella mateixa.

carla vigo

Carla Vigo (Instagram)

Assídua a les xarxes, sovint interacciona amb els seus seguidors. Però l'última vegada que ho ha fet, una proposta se li ha girat en contra seva i li ha tornat com un boomerang. Vigo ha emplaçat els fans a que li trobessin parecidos razonables. I la veda s'ha obert. Si no vols pols, no vagis a l'era, que s'acostuma a dir. L'enquesta ha derivat en un allau de comentaris sobre a qui s'assembla la neboda reial.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla (@_.schlumpff._)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla (@_.schlumpff._)

Hi ha hagut de tot. Des dels que li han dit que és clavadeta a la protagonista de la pel·lícula de dibuixos Brave fins als que li troben més similituds amb l'actriu Helena Bonham Carter, Belén Esteban o Eugenia Martínez de Irujo. Jutgin vostès mateixos:

brave

'Brave'

helena bonham carter

Helena Bonham Carter

belen esteban

Belén Esteban (Telecinco)

eugenia martinez irujo

Eugenia Martínez de Irujo (GTRES)

Però el que ha empipat Carla Vigo ha estat precisament una comparativa amb la mare de la Duquesa de Montoro. Perquè són molts el que han dit que la neboda de Letícia i la difunta Cayetana Fitz-James Stuart, la famosíssima Duquessa d'Alba, són com dues gotes d'aigua.

cayetana alba duquessa boda 2011 gtres

Duquessa d'Alba i el seu fill Cayetano Martinez de Irujo GTRES

Duquessa d'Alba (GTRES)

La resposta no només ha indignat Vigo, sinó que l'ha fet respondre. Considera que no només no s'hi assembla, sinó que la broma ja passa de castaño a oscuro. “Ya, esta de verdad, no, no me parezco, necesitas gafas tío. De verdad, hago un llamamiento por favor. Ya, o sea, la broma ha tenido gracia, pero cansa, es que no sé que veis”.

carla vigo duquesa alba

Fins i tot, la noia ha justificat per què és injust que li trobin aquesta semblança: “Qué forma de la cara, si ella la tiene más gota de agua y yo no la tengo picuda, es que de verdad no sé qué veis”.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat