Carla Vigo, la neboda de la reina Letícia, torna a somriure. Un estat d'ànim dels que ens alegrem sincerament. La vida de la jove de 23 no ha estat gens fàcil. Òrfena pel suïcidi de la mare Erika Ortiz, rebutjada al cercle de cosins royals, abandonada per Zarzuela malgrat la seva fragilitat... I un últim element: haver de suportar crítiques, burles i comentaris feridors, ridiculitzant els seus somnis, gustos i relacions. Un calvari immerescut i inhumà. Però les coses estan canviant, i a millor. De moment, torna a fer realitat el seu gran somni: dedicar-se a la interpretació i fer carrera com a actriu.

L'últim mes ha estat frenètic per a la filla de l'escultor Antonio Vigo: va abandonar el pis tutelat on ha passat una temporada per acabar de recuperar-se dels seus problemes de salut mental, els mateixos que van provocar el seu ingrés en una clínica. En saber que rebria l'alta, començava la reconstrucció de la seva vida des de les cendres. Havia de trobar una casa, un pis, un niu on establir-se. Va resultar sorprenent veure-la a immobiliàries de luxe, amb bosses de mà d'Hermes i focalitzant la seva cerca en barris cars del centre de la capital. Un gir copernicà pel que fa al que coneixíem d'ella. A més a més, tenia una proposta per participar en el rodatge d'una nova sèrie, de la mà de la seva mentora, l'actriu Josele Román. Normal que tingués ganes de celebrar a discoteques i locals madrilenys.

Fa uns dies coneixíem el desenllaç de la cerca immobiliària de Vigo, amb algunes dades estranyes. Havia trobat un pis a Chamberí, una zona bien, però el digital 'Jaleos' dibuixava un panorama confús: l'habitatge estava ocupat pels inquilins anteriors, i Vigo no arribaria sola, sinó en companyia. El trasllat, que hauria volgut completar abans d'incorporar-se les gravacions, s'ha quedat en un limbe. Tanmateix, la neboda reial deu confiar en una resolució favorable, perquè continua assistint a un gimnàs de baix cost de la zona. La curiositat que aportava el digital: la Carla hauria demanat els responsables del negoci de fer entrenaments fora dels horaris habituals, per evitar paparazzis i curiosos. Cada pas és més sorprenent que l'anterior. Sembla una pel·lícula. 

Carla Vigo Engels Volkers Insta
Carla Vigo buscant pìs / Instagram

Una pel·li o una sèrie, com 'Estrellas en la red', un guió signat per la mateixa Josele Román, de 77 anys, i que ja s'està enregistrant a Madrid. "La idea y el guión la atrapó y conquistó", expliquen. Es tracta d'una història coral de 5 dones, i ella és una de les protagonistes, la filla de la propietària d'un centre d'estètica. La pinta no és de superproducció, però la màgia de l'audiovisual haurà de fer la resta. El mitjà publica dues fotos del rodatge, totes dues impactants. L'aspecte et deixa de pedra, sobretot la que comparteix amb l'actor Jairo Moreno, amb que fa de parella a la ficció. Vigo està encantada, la directora Román, també. La veterana ha emès la seva sentència sobre el treball de la seva deixebla: "Lo ha hecho muy bien. Tiene grandes tablas como actriz". Molta merda, Carla. 

Josele Román GTRES
Josele Román / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!