La reina Letícia és la xèrif de Zarzuela i de tota la família, la reial i la plebea. Ella mana i ho fa amb mà de ferro, imbuïda potser per l'expressió llatina manu militari, molt adequada gràcies a la seva proximitat amb les forces armades. Fa i desfà com vol, quan vol i amb qui vol. Punt final. Ho sap la Reina Sofia, ho sap Joan Carles, ho sap el seu marit i les filles, i ho sap perfectament la seva neboda més "problemàtica": Carla Vigo, la filla de la desapareguda Érika, que es va suïcidar el 2007. Vigo és un personatge tan jove com peculiar, que sovint ha volgut anar per lliure, fins i tot enfrontant-se públicament a la tieta 'royal'... i gairebé sempre ha pagat les conseqüències

La trajectòria vital de la jove de 20 anys ha passat per diferents fases. Ha volgut ser influencer, després estrella de la televisió, actriu... Vol triomfar en el món de l'espectacle, i fins i tot ha provat sort en l'univers Mediaset, participant en programes de la casa, protagonitzant videoclips i 'perreant' ​sense complexos a festes. Un camí que enerva la reina Letícia, que la va estirar de les orelles. A Telecinco, ni acostar-te.

Carla Vigo, GTRES

Carla Vigo vol ser actriu i famosa de televisió / GTRES

carla vigo twerking

El 'perreo' en una festa de Carla Vigo, neboda de la reina Letícia / Telecinco

Fa algunes setmanes, Letícia va despenjar el telèfon i va esbroncar Vigo, qualificant-la com la riota del panorama audiovisual espanyol. El tacte exquisit de la reina​, una vegada més. El missatge era clar: prou ja de bajanades i de fer l'indi. Això de veure la neboda desmentint que pateixi cap desequilibri mental, explicant com va perdre la virginitat o morrejant amb el xicot a la vista dels espectadors la va enfurismar. El correctiu ha deixat petjada, provocant la seva desaparició del circ de Paolo Vasile i fent que comenci a seguir les indicacions de palau: la primera, que si vol ser actriu, que es formi, estudiï i es prepari. I ha trigat ben poc en trobar professora, la veritat.

Letícia cabells blancs GTRES

Letícia demanant explicacions / GTRES

L'escollida és una actriu del cinema del 'destape' de finals dels 70, Joselé Román, que ha explicat com és la seva relació de mestra i alumna. Ho trobem a 'Jaleos': la dona de 74 anys està encantada de guiar la carrera de Vigo​, a la que coneix d'una presentació. Allà va saltar l'espurna. Román, per cert, no es dedica a la formació d'actors i actrius, però amb ella ha fet una excepció: "Lo hago por amistad. La conocí y, la verdad, me cae bien. Es jovencita, pero tiene carácter y fuerza. Es algo especial. Yo no doy clases a nadie más". Vaja, no és que tingui un gran currículum com a docent, però qualsevol cosa és bona per a la Letícia si vol reconduir-la. Per cert, que la Josele no perd el temps i ja rendibilitza l'apadrinament, fent bullir l'olla amb un curtmetratge signat per ella mateixa: "Lo voy a enviar a un festival donde hace un año mandé uno que me premiaron. Yo dirigiré a Carla. Será la protagonista. Y veré cómo se desenvuelve como actriz.". El que es coneix popularment com 'no dar puntada sin hilo'.

Josele Román GTRES

L'actriu del 'destape' i professora de Carla Vigo, Josele Román / GTRES

Segons el diari, Carla "se ha dado cuenta de que hacer según qué tipo de programas y salir en ellos la perjudica". Una forma més o menys discreta de 'pasar por el aro' de la tieta, que mana i molt. Veurem com acaba la història, però no pinta bé.