Les reines també s'operen la cara, però a Letícia se li ha anat la mà. Quan era Princesa d'Astúries aprofitava el mes d'agost per sotmetre's a agressives intervencions a les faccions que l'han convertit en un nou ésser, ben diferent a la presentadora de Telediario que va enamorar a mitja Espanya i a Felip VI. Ara Pilar Eyre recupera al seu blog de Lecturas els pitjors moments de Letícia, com ho va fer amb la reina Sofia. I el més evident , per les fotografies que en donen testimoni, és el ridícul que va protagonitzar l'aleshores princesa l'agost de 2008. Es va canviar la cara a cop de bisturí amb la intenció de fer la recuperació durant les vacances i que ningú la veiés, però un funeral d'Estat la va fer sortir d'imprevist del seu amagatall i va delatar Letícia mutant:

leticia recent operada spanair GTRES

GTRES

Escriu Eyre: "Letizia reservó una semana libre en su agenda para retocarse la nariz –y probablemente la barbilla– con el médico Antonio de la Fuente. El accidente aéreo de Spanair en Barajas, sin embargo, le obligó a quitarse los apósitos y aparecer en el hospital La Paz, donde se atendía a los heridos, con el rostro hinchado y tumefacto a pesar del maquillaje, la melena sobre la cara y la cabeza baja (...) Zarzuela se vio obligada a emitir un comunicado admitiendo la operación". Com la Ventafocs a les 12 de la nit: la carrossa era en realitat una carbassa i la princesa va feta un cromo.

leticia operada 2008 GTRES

GTRES

Letícia no té sort amb els funerals d'Estat. Els 154 morts d'aquella tragèdia aèria la van agafar amb la cara desfigurada, però els 193 morts als trens de l'11-M també van suposar un desastre per a la imatge de la Monarquia. Escriu Pilar Eyre que el 2004, els atemptats a Madrid van coincidir amb el comiat de solters de Felip i Letícia, que es casarien al maig, dos mesos després dels atemptats: "Los novios tenían preparado un viaje de despedida de solteros al Caribe. En atención al atentado del 11 de marzo en Atocha se comunicó que lo habían anulado. Pero una agencia extranjera se hizo eco de que “en Miami, Felipe de Borbón y su prometida Letizia Ortiz, que procedían de Bahamas, donde habían estado de vacaciones con un grupo de amigos y cuatro guardaespaldas, tuvieron un incidente en el aeropuerto por entender que los controles sobre sus maletas eran excesivos”.

leticia recent operada 2008 gtres

GTRES

Felip i Letícia van marxar a les Bahames amb el país de dol per l'atemptat més bèstia de la història d'Espanya, ho van negar, van fer un xou al control de l'aeroport de Miami de l'estil "Usted no sabe quién soy yo", una agència estrangera els va enxampar i a Espanya la premsa ho va silenciar. Pilar Eyre no calla ni sota l'aigua i ho destapa ara que la imatge de Letícia és un suspens. Cap cirurgià plàstic no podrà arreglar la mala cara que fa la monarquia a Espanya.