El trap és un gènere musical que barreja rap i música electrònica. Ara que a Barcelona se celebra el Primavera Sound els cantants ofereixen rodes de premsa i el madrileny Antón Álvarez ha demostrat que el seu nom artístic és una declaració d'intencions: C. Tangana. Això de ce punto potser s'inspira en els papers de Bárcenas i eme punto Rajoy però posar-se de cognom artístic Tangana és grandiós. Abans de transcriure el que va contestar sobre Valtonyc en roda de premsa, escoltin aquests memorables 24 segons. A l'Audiència Nacional ja els estan estudiant per fer un Valtonyc.

"La monarquía es un robo, la democracia representativa es un robo, es terrorismo, el rey soy yo, el rey es un gilipollas, la madre del rey me come los cojones, la que ahora llaman reina era una presentadora de la tele, y eso es lo que sigue siendo para mí, y que me metan a mí también en la cárcel que me voy a ir a Bélgica a hablarles desde allí". Escrit és encara més potent que escoltat. Però la cara del traper com qui explica una cançó s'ha fet guanyar el respecte dels tuitaires:

 

A post shared by El Madrileño (@c.tangana) on

La impostura dels rapers, trapers i cantants dolentots és un codi intern que només escandalitza tietes i jutges. No seria notícia si no fos perquè hi ha Valtonyc exiliat per no ingressar a la presó i perquè els cantants i compositors espanyols en la seva immensa majoria callen o pitjor, diuen que els importa un rave com Loquillo. Penós que algú amb tants anys de carrera es faci fotos amb Albert Rivera i un xaval de 27 anys com C. Tangana amb penjolls daurats sigui així de contundent: "El PP acaba de ser condenado porque son unos putos corruptos. Que hablen con esa peña [...] Al final, Valtonyc no es ningún lumbreras. Es un chaval que no tiene puta idea, no es un presidente del Gobierno que ha estado robando a la peña. Es un chaval que está haciendo música y subiéndola a internet".

 

A post shared by El Madrileño (@c.tangana) on

C.Tangana diu que "La monarquía es una cosa medieval para proteger a los campesinos". Més resumida la resposta del cantant que el va precedir a la roda de premsa. Sobre Valtonyc "Spain is a bullshit", Espanya no és "la piel de toro" sino una merda de toro.