La polèmica entrevista a Loquillo que El periódico va titular “M’importa un rave que un raper entri a la presó” porta cua. D'una banda, Loquillo exigint una rectificació perquè el diari no va respectar la literalitat del que va dir. Tot i que ho va insinuar i s'entenia de les seves paraules, no les va dir tal qual. I ara entra en la baralla un dels rapers condemnats a presó per les lletres de les seves cançons. Valtonyc ha piulat contra Loquillo despatxant-lo amb contundència. Rapers contra rockers, baralla de bandes, o de galls, o d'ocell picot en el cas del rocker de Barcelona. El tuit és fulminant:

"Un tío de Ciudadanos" és el mínim que es podia esperar el rocker català d'algú que va a la presó per una cançó, un company de professió. Però a Valtonyc li ha dolgut més el silenci dels artistes d'esquerres, considerant Loquillo de dretes en tant que seguidor d'Albert Rivera.

loquillo efe

EFE

En Blau ja va denunciar el silenci dels cantants en aquest cas flagrant de censura però ara és la mateixa víctima a les portes de la presó qui reacciona. On són els Serrat, Coixet, Sabina (tot i que amb problemes físics) o Ana Belén? Potser van a fer una visita a aquest pres polític.

valtonyc ACN

ACN

La xarxa no perdona Loquillo:

Baños de la CUP treu l'artilleria i és tan de barri com Loquillo. Els rockers de debò li recorden la història del rock i els amants de l'hemeroteca recuperen una foto antològica: Loquillo amb Serrat i Boadella. Valtonyc, mentrestant, camí d'Estremera.