El proper 6 de maig serà un dia molt important en la història del Regne Unit, ja que es durà a terme la cerimònia de coronació de Carles III i Camilla Parker-Bowles. Per celebrar aquest magne esdeveniment, la parella es va decantar per un menú que segurament sorprendrà tots els convidats. L'elecció dels plats va ser feta personalment per Camilla Parker-Bowles, que volia assegurar-se que tot estigués a l'altura del tan esperat esdeveniment.

Segons s'ha donat a conèixer, la reina Camilla ha apostat per la gastronomia asiàtica per a la seva entronització, per la qual cosa va recórrer al reconegut xef asiàtic Ken Hom, que va dissenyar el plat principal de la coronació que consta d'un deliciós costellam de be rostit amb talls marinats. Aquest plat estarà complementat amb una guarnició d'albergínies en salsa de iogurt grec, una recepta del xef Nadiya Jamir Hussain. Per a les postres, el xef Adam Handling prepararà el tradicional i sempre encertat trifle de maduixa amb gingebre.

L'elecció d'un menú basat en la gastronomia asiàtica per celebrar la coronació de Carles III i Camilla ha estat una sorpresa per a molts, però la realitat és que els nous reis volien oferir una cosa diferent i emocionant que trenqués una mica amb les tradicions culinàries d'aquest tipus d'esdeveniments. Malgrat que aquest exclusiu menú asiàtic només estarà disponible per als convidats que acudeixin a l'Abadia de Westminster per a la coronació dels nous reis d'Anglaterra, tant Carles III com Camilla Parker-Bowles han volgut compartir una recepta perquè tots els ciutadans puguin celebrar aquest dia tan especial per a la Corona.

Una recepta real per celebrar la coronació a tot el Regne Unit

Des de les xarxes socials oficials de la Família Reial britànica, s'ha publicat una recepta per reunir tots com una gran família el dia de la coronació. Es tracta d'una quiche d'espinacs, mongetes, formatge, estragó, entre altres ingredients. Segons la publicació, aquesta recepta té per objectiu principal el "reunir veïns i comunitats per celebrar la coronació i compartir amistat, menjar i diversió".

Camilla Parker-Bowles vol superar Isabel II amb un detall inesperat de la seva coronació

No hi ha dubte que la cerimònia de coronació de Carles III i la seva esposa, la reina Camilla serà un dia molt important per a la monarquia britànica, ja que marcarà l'inici d'una nova era per a la Corona. A més, també serà una gran oportunitat perquè la parella real deixi la seva pròpia marca en la història. Per aquesta raó, Camilla Parker-Bowles es va donar a la tasca de "superar" la recepta del pollastre escaldat que es va servir durant la coronació de la reina Isabel II fa 70 anys, una recepta que continua sent recordada com un plat icònic per a la monarquia i que es coneix com el "pollastre de la coronació".

Ara, tant Carles III com la seva esposa tindran la difícil tasca d'estar a l'altura d'aquesta tradició culinària. Tanmateix, només el temps dirà si el costellam de be asiàtic de Camilla superarà el pollastre escaldat d'Isabel II com el plat més icònic de les cerimònies de coronació.