Felipe Juan Froilán de Todos los Santos Marichalar Borbón té més gran l'ego que el nom. El net gran de Joan Carles acostuma a fer servir el popular "Usted no sabe quién soy yo" i es baralla a ple pulmó al mig del carrer. El pare i la mare callen atès que l'educació del noi de 21 anys és cosa d'ells. L'últim ridícul del noi, successor a la Corona a qui acusen de "ponerse hasta las trancas", la destapa el digital JaleosBronca de Froilán y Mar Torres con un fotógrafo en plena calle.

froilan cara GTRES

GTRES

L'incident ha succeït a la sortida d'un restaurant madrileny on Froilán sopava amb la seva nòvia, la multimilionària hereva de la xarcuteria El Pozo Mar Torres: "Increparon y amenazaron a un reportero en la calle Velázquez de Madrid a la puerta de Kabuki (una estrella Michelin). Bebieron cerveza y vino. Mar Torres se encaró con el paparazzo y Froilán irrumpía a gritos en la calle Velázquez amenazándolo con llamar a la Policía Nacional". Plou sobre mullat, la premsa del cor ja va destapar bronques de la parella al carrer després de consumir alcohol.

froilan loco

Diez Minutos

Testimonis presencials asseguren que la parella va molt sobrada "Como dos superestrellas" i el digital recorda altres topades del cosí gran de la futura reina Elionor: "¿Que me vas a pegar tú? Tócame. Me estás empujando tú. Yo no te estoy tocando. Ten cuidadito. No me toques".

elena i fills cotxe EP

GTRES

Molta bandera d'Espanya al cotxe familiar Marichalar però l'educació del noi costa 20 mil euros l'any a una escola de màrketing d'elit. Qui necessita una bona campanya de màrketing i neteja d'imatge serà Zarzuela. El noi donarà grans tardes de glòria a la Corona.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat