Mar Torres viu una transformació física constant. Aquest any, la nòvia multimilionària de Froilán de Borbó ha passat més cops pel quiròfan que per casa dels pares. Al juny, l’aspirant a ‘influencer’ es va fer una operació de llavis, de nas i de pòmuls. A l’octubre, una altra cirurgia i una cara nova, força semblant a la de Kim Kardashian. I ara que s’acosten les festes de Nadal, la jove de la infanta Elena s’ha tornat a operar. “Me voy a hacer una bichectomía para marcar los pómulos y afinar el rostro”, confessava fa pocs dies al canal de YouTube d’un centre de cirurgia plàstica de Madrid. Després de fer-se l’operació, fa tot just una setmana, la parella de Froilán abandonava la clínica tapant-se la cara, perquè ningú pogués veure com havia quedat.

mar torres es tapa la cara gtres

GTRES

Ara, Mar Torres mostra per fi el resultat de l’enèsima cirurgia estètica a la qual s’ha sotmès. Ho fa al seu perfil d’Instagram, amb la cara encara una mica inflada. “Por fin he superado la operación. No he podido estar antes con las redes porque he estado muy malita”, explica.

Després de tantes operacions, la mutació de Mar Torres és més que evident. Aquí la comparativa entre com era abans d’operar-se i com li ha quedat ara la cara. Són dues persones totalment diferents:

mar torres i froilan GTRES

GTRES

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rainy days ☔️

A post shared by Mar Torres 👸🏼 (@martorresss) on

Amb només 21 anys, sembla que la nòvia de Froilán ja és una addicta al bisturí. Si ningú no l’atura, al final no quedarà res de la Mar Torres original.