Sabíem que Irene Urdangarin és 'Excel·lentíssima Senyora', que Felip és 'Don', que Letícia és 'Sa Majestat', que Elena és 'Doña' o que Sofia és 'La Infanta', però el que se'ns passava per alt és el tractament reial (i rocambolesc) que rep Victoria Federica. La germana de Froilán, igual que gran part de la Família Reial espanyola, també té un sobrenom royal. Victoria Federica està acostumada a ser notícia pels seus outfits en passarel·les de luxe com a Dior -la firma de roba de Christian Dior- o, indirectament, per Froilán, però ara Vic és carn d'EN Blau pel seu sobrenom aristocràtic. Us ho revelarem a continuació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

Sí, Victoria Federica rep ni més ni menys que dos tractaments típics de la reialesa. Un és el de gran d'Espanya, igual que alguns dels seus cosins com Pablo Urdangarin -jugador del Barça d'handbol que recentment ha fitxat pel BM Granollers-, mentre que l'altre -i més impactant- és el de 'dama divísela hijadalgo del Ilustre Solar de Tejada'. I aquest tractament li ve perquè el seu pare -Jaime de Marichalar- és conegut com a 'caballero divíselo hijadalgo del Ilustre Solar de Tejada'. Però... què és aquest sobrenom royal, principesc o què caralho sigui? Us ho expliquem també.

Jaime de Marichalar i Victoria Federica efe
Jaime de Marichalar i Victoria Federica efe

EN Blau sempre informa i va al fons de la qüestió. Què és ser un divíselo hijadalgo... bla-bla-bla? Doncs "el señorío de la Ilustre Villa, Antigua Casa y Solar de Tejada es una institución jurídico-nobiliaria conformada por los descendientes de Sancho Fernández de Tejada en la forma de un señorío divisero, cuyos privilegios se remontan a la Reconquista" tal com s'explica a la Wikipedia. Té orígens a l'any 844 i al seu escut d'armes predominen els colors groc i blau marí. És aquest:

Escut d'Armes Viquipèdia
Escut d'Armes Viquipèdia

L'altre tractament de Vic

A Victoria de Marichalar, a més dels dos sobrenoms concedits i explicats anteriorment, també se la coneix com a 'Excel·lentíssima Senyora', igual que la seva cosina Irene Urdangarin.

Victoria Federica i la infanta Elena EFE
Victoria Federica i la infanta Elena EFE

Les primeres paraules del seu ex, Jorge Bárcenas

Poques vegades han parlat davant de la premsa els ex de Victoria Federica, tampoc l'últim, el català Albert Arenas. Són més de mantenir-se en silenci i, potser, parlar-ho en la intimitat, com Aznar. Però l'altre dia, un dels seus primers exnòvios, Jorge Bárcenas, va sorprendre la premsa obrint el bec. No es va tallar un pèl i va ser diàfan presumint del "lujazo" que suposa per a ell avenir-se amb VicMaBor. La Federica i ell, pel que sembla, tenen una relació molt sana i molt cordial, i això és motiu de felicitat per a ambdós. "Es muy buena y me alegro un montón, de verdad, de que le vaya genial. Es una chica estupenda. Todo lo bueno que le pase me alegro", rematava Bárcenas.

Jorge Bárcenas i Victoria Federica EFE

Jorge Bárcenas i Victoria Federica EFE