La conegudíssima neboda del Rei Felip VI ho ha tornat a fer. És difícil que Victoria Federica acudeixi a un esdeveniment i no es parli d'ella o de la seva indumentària. I ha tornat a ocórrer. La Marichalar, al llarg dels últims mesos, l'hem vist de tots els colors: donant la nota amb vestits amb massa plomes, bellíssima a passarel·les de Dior o lluint bolsos molt similars als de la seva cosina Irene Urdangarin. També la setmana passada la vèiem en el Mútua Madrid Open animant al seu ídol tennístic Carlos Alcaraz. Però mai no l'havíem vist tan maca com abans-d'ahir: amb blazer blanca a la plaça de toros de Valladolid. Molt molt pija.

Sí, una vegada més la Vic va demostrar que es pot anar maca fins i tot als toros, un dels seus "esports" favorits. La filla de Jaime de Marcihalar i la infanta Elena ha heretat la passió pel món taurí del seu avi, el rei Joan Carles I, que a més de caçar elefants també era partidari de veure corrides de toros a les principals places de Madrid. Fa uns dies acudia Victoria a Las Ventas a veure el seu amic de l'ànima Roca Rey exposar-se davant d'un pobre brau, i ahir ho feia a Valladolid per a aplaudir amb les orelles el destre peruà. Les càmeres de televisió, una vegada més, van deixar la corrida a banda i es van centrar en la Borbó.

Victoria Federica toros GTRES
Victoria Federica toros GTRES

La revista digital 'Vanity Fair', experta en el món del modelatge i l'estilisme, defineix a la perfecció una vegada més el look de la germana de Felipe Juan Froilán. Segons ells, el look és "encertat i discret", alhora que esmenten els pantalons fluids de tir baix "con detalle de cintura vuelta en blanco con una raya horizontal negra". Per a combinar tot aquest espaterrant look, l'influencer borbònica ha utilitzat també una brusa blanca i una blazer també molt pura. "Para rematar su estilismo y además sobrellevar las bajas temperaturas ha añadido un fular de color negro como el mejor complemento para su estilismo". En resum, la definició de pija: ens encanta.

Envoltada de VIPs a Valladolid

Veient els toros a Valladolid no estava sola Victoria Federica. A la plaça, la cosina d'Elionor i Sofia va coincidir amb multitud de VIPs que podem veure un dia sí l'altre també per la televisió. Per començar, Samantha Vallejo-Nágera, que va estar acompanyada pel seu germà Colate. Seguint per Kiko Matamoros, que va acudir juntament amb la seva estimadíssima promesa Marta López Álamo, amb qui es casarà aquest estiu. I... com no, una altra gran aficionada als toros, Gloria Camila. La filla de José Ortega Cano i exparella de Kiko Jiménez va anar amb seu germà José Fernando, el qual s'està recuperant del seu problema de salut i cada vegada és més habitual veure'l en esdeveniments de tota mena. Així llavors, VicMaBor va gaudir d'una tarda taurina envoltada de VIPs de la faràndula espanyola veient al seu estimat Roca Rey. El torero peruà li va donar una alegria a Victoria Federica el mateix dia que el seu exnòvio, el català Albert Arenas, es fotia de lloros en el Gran Premi de França.

Samantha Vallejo Nágera i Colate en els toros GTRES

Samantha Vallejo Nágera i Colate als toros GTRES