Carles III d'Anglaterra s'ha traslladat recentment a la seva casa de camp a la campanya de Sandringham (Norfolk), després d'iniciar el seu tractament contra el càncer, després d'haver passat un temps en Clarence House, la seva residència a Londres. Durant la seva estada a la capital britànica, el monarca ha rebut un sòlid suport tant de la seva esposa, la reina Camilla, com d'altres membres de la Família Reial, els qui no han dubtat a visitar-lo. Entre ells es troben la seva germana, la princesa Ana, i una de les seves nebodes, la princesa Beatriu, acompanyada del seu espòs, Edoardo Mapelli Mozzi. Així mateix, el príncep Guillem i Kate Middleton, juntament amb els seus tres fills, han fet acte de presència a Sandringham.

Abans que la malaltia del rei Carles III fos anunciada públicament, el monarca va decidir informar personalment els seus germans i els seus fills sobre el seu estat de salut. En un gest de ràpida solidaritat, el príncep Harry no va dubtar ni un instant i va prendre el primer vol disponible des de Los Angeles amb destinació a Londres. Va abordar un vol nocturn de British Airways, amb una durada d'onze hores, que va aterrar just a l'hora del dinar al Regne Unit.

En arribar a l'aeroport londinenc d'Heathrow, Harry, qui va viatjar sol sense la companyia de la seva esposa ni dels seus fills, es va dirigir directament Clarence House en un cotxe que el va portar directament a la seva destinació. Allà, va mantenir una breu trobada amb el seu pare que va durar aproximadament 45 minuts, marcant així el seu primer cara a cara des de la cerimònia de coronació de Carles III el passat 6 de maig de 2023.

Meghan Markle s'oposa fermament a la petició de Carles III

Encara que els detalls de la reunió entre el príncep Harry i el rei Carles III no han estat revelats públicament, fonts properes al monarca suggereixen que un dels temes discutits va ser la possibilitat que Archie i Lilibet viatgin a Londres per passar temps amb el seu avi, especialment ara que enfronta un diagnòstic de càncer. El monarca va expressar el seu desig de reunir la seva família en aquests moments difícils i recuperar el temps perdut. Tanmateix, la ferma oposició de Meghan Markle podria frustrar els desitjos del rei. Fins i tot enmig de la seva malaltia, l'exactriu de 'Suits' es manté ferma en la seva postura, rebutjant la idea que els seus fills posin un peu a terra britànic, especialment en la seva absència, conscient que no és benvinguda al Regne Unit.

Harry enfronta un dilema emocional

La negativa de Meghan ha provocat una enorme disputa entre ella i Harry. Malgrat els conflictes i tensions familiars, el príncep sent un profund amor pel seu pare i estaria disposat a fer qualsevol cosa per ell en aquests moments difícils. Es diu fins i tot que Harry podria estar lamentant no haver-se divorciat i haver lluitat per la custòdia dels seus fills fa alguns mesos, la qual cosa li hauria permès viatjar amb ells i, possiblement, mudar-se a Londres fins que Carles III es recuperi per complet. La situació ha deixat el Príncep Harry en un dilema emocional, atrapat entre el desig de donar suport al seu pare i les tensions en el seu matrimoni amb Meghan.