24 d'agost del 2019. El rei Joan Carles és operat per dissetena vegada. Aquesta vegada, del cor. Una intervenció quirúrgica (una més) a algú que té la T-Mes dels quiròfans. Després, tots els Borbons anar desfilant esglaonadament, i sense coincidir gaire, no fos cas. L'han visitat els fills, els nets, les princeses, la seva jove estimada i segons van dir a Sálvame, fins i tot algú molt especial que fa trenta anys que no se separa del seu costat, amb el beneplàcit del rei Felip. I no ens referim a la reina Sofia. Una operació que els més monàrquics han seguit amb dedicació i preocupació. D'altres, en canvi, han esclatat de ràbia, ira i impotència en veure l'operació del membre més campechano de la Corona.

joan carles gtres

GTRES

Entre els que els preocupa poc o gens el que li operin o li deixin d'operar a JC hi ha una cara molt coneguda de la factoria Telecinco. Amor Romeira, exconcursant de Gran Hermano 9, tertuliana de diferents programes i una de les veus més incontrolables de la cadena. La canària diu el que pensa i com ho pensa. Sense pèls a la llengua. I a qui no li agradi, que no l'escolti. Sigui un col·laborador de Sálvame, un tronista de Mujeres y hombres y viceversa o el rei emèrit.

amor

@amorromeira

Amor té motius sobrats per indignar-se contra el rei, contra els estaments mèdics i contra la celeritat que reben alguns en un país on molts s'omplen la boca dient que "todos los españoles somos iguales". La seva mare porta vuit mesos esperant que l'operin, precisament, del cor, de la vàlvula mitral que li falla i que li va provocar un ICTUS. I és clar, veure com de la nit al dia operen l'emèrit en ple mes d'agost, va fer que es pugés per les parets. I més, quan a ella li van dir que la seva mare hauria d'esperar fins al setembre a veure si podien trobar-li un forat per operar-la perquè a l'agost "casi no hay operaciones, los médicos se van de vacaciones”. Amor oblida, però, que al rei l'han operat en un centre privat i no per la seguretat social.

amor2

@amorromeira

Però això no la frena per assenyalar acusadora Joan Carles i tirar-li en cara que potser ell ha estat el rei d'Espanya, però que la seva mare "es la REINA DE MI CASA, y paga sus impuestos a la seguridad social. EXIJO la misma rapidez y eficacia para la operación de mi madre”. Un vídeo on es va escalfant mica en mica i on a Joan Carles li hauran quedat les orelles tremolant: