Estar en una relació no només és viure els millors moments junts i gaudir dels beneficis de la companyia incondicional. També significa trampejar els obstacles que apareixen al camí, comprometre's amb l'altre, respectar i viure un amor estable i saludable. Les parelles reals travessen diferents situacions al llarg d'un festeig o un matrimoni, per la qual cosa una crisi de Felip VI i Letícia no seria una gran novetat. Més enllà d'ocupar la Direcció de l'Estat, són persones tan ordinàries com qualsevol. Però no hi ha secret, allò dels reis ja va acabar i els amics del Rei ho celebren al màxim. Et comptem.

Els experts de la Casa Reial informen que el matrimoni de Felip VI i Letícia és irreparable. Des de fa alguns anys, el seu està ressentit i a un pas del final definitiu. Pilar Eyre adverteix que els monarques podrien anunciar el seu divorci a partir d'abril de l'any 2025, que és quan la infanta Sofia compleix 18 anys. Altres coneixedors del tema apunten que el divorci de la parella real seria un escàndol i li faria molt mal a la monarquia, pel que podrien fer com Joan Carles I i Sofía de Grècia. Cessar la convivència, continuar casats i fer-se veure davant de l'ull públic.

Felipe Letizia cares GTRES
Felip VI i Letícia GTRES

La relació no va poder suportar la més recent aparició de Jaime del Burgo, el presumpte amant de la reina. A finals de 2012, l'aristòcrata va descobrir que la seva dona tenia un embolic amb l'advocat. I encara que allò va finalitzar, les declaracions i eminents proves d'aquest adulteri van posar en perill la Zarzuela. Els reis estan distanciats i hi ha els qui s'han aprofitat d'això.

Els plans de Felip VI amb els seus amics, Letícia no està convidada

Quan acaben els deures oficials, cada qui fa plans per separat. Aquests últims caps de setmana s'ha evidenciat que Felip vol gaudir pel seu compte. Sempre està fora de Madrid, amb la seva colla de la infantesa. Tan sols unes setmanes han estat suficients perquè el rei torni a reprendre les seves amistats del passat, amics que no veia des de fa anys per petició de Letícia. Pel que sembla, no el deixava reunir-se amb certes persones perquè no els queia bé i creia que eren mala companyia.

Letizia Ortiz
Letizia Ortiz

Els tentacles de la Royal anaven molt més enllà, ja que va aïllar el seu marit i les seves filles de la família i dels amics que no li agradaven. Ho tenia controlat, era ella qui prenia les decisions en tot moment. Com exercia aquest tipus de poder sobre ell, els seus amics de tota la vida li tenien rancor. Ara estan contents, els alegra que l'aristòcrata estigui agafant les regnes de la seva vida.

Es presumeix que el fill dels emèrits els hauria comunicat als seus fidels que està separat de la seva dona, encara que de cara a la societat continuen junts. En conseqüència, han fet plans cada cap de setmana per gaudir d'activitats esportives, menjar en restaurants i dedicar-se al que els agrada. Això sí, la reina és un membre totalment desterrat d'aquest grup. Ni si més no per mantenir les aparences, la volen veure més.

Felip VI i Letícia, al cap i a la fi, no van resultar gaire millors que els seus predecessors. Es veuran obligats a continuar fent-se veure o li posaran fi?