A Espanya només una TV s'ha atrevit a parodiar l'hereva a la Corona, Elionor. Va ser a TV3 el programa Polònia al novembre i no hi va haver cap polèmica. L'actriu que interpretava la filla gran de Felip i Letícia era més corpulenta que l'autèntica però es va tractar el personatge amb molta cura. La caracterització va ser brillant:

leonor imitada en TV3

la imitacion de Leonor en TV3

leonor y felipe imitacion polonia tv3

Felip i Elionor parodiats a Polònia, TV3 (clica la foto per veure el vídeo)

La princesa Amàlia d'Holanda és l'hereva de la Corona als Països Baixos, filla gran dels reis Guillem i Màxima. Als 17 anys està crescudeta. La TV holandesa ha fet una imitació d'Amàlia amb un punt de mala llet: la interpreta un home gros. Aquesta és ella i la seva imitació:

amalia holanda GTRES

Amàlia al centre entre les germanes, Alèxia i Ariadna, GTRES

imitacion amalia i maxima holanda Tv holandesa

Un actor gordo imita Amàlia, TV Kantine

El programa TV Kantine és el Polònia dels Països Baixos i a molts espectadors els va grinyolar que al costat d'una encertada i molt semblant imitació de Màxima d'Holanda aparegués la princesa com un transsexual gras i amb perruca. Pocs miraments amb el sobrepès de la princesa adolescent. Twitter holandès és com l'espanyol: ple d'indignats.

El tuit d'un periodista monàrquic enfadat: "Hauríem de parlar de vergonya grossa. És indignant que, al cap i a la fi, l'actor retrati la nostra estimada princesa Amàlia com una model de talles grans molt obesa i embarassada. Bah. Tot per l'audiència". És com el Peñafiel holandès que posa a parir la paròdia. La revista argentina Caras ja va ser criticada per posar en portada que la princesa argentino-holandesa era talla king size.

caras

guillermo holanda tv kantine

Guillem d'Holanda imitat, TV Kantine

A Catalunya ni El Jueves s'atreveix a parodiar Elionor de manera crua. A TV3 imiten el rei d'Espanya, especialment l'emèrit, també en calçotets però no gosen ser tan sagnants contra l'hereva menor d'edat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat