La llegenda negra de Joan Carles persegueix Felip. Les amants famoses de l'emèrit han deixat de ser un secret a veus. Directament se sap qui són. Quan fins i tot la conservadora Antena 3 fa una sèrie on Joan Carles enganya Sofia amb Bárbara Rey, en el drama Cristo y Rey, això vol dir que ja ningú amaga res. De Joan Carles se sabrà tot. La llista d'amants VIPS de Joan Carles és tan llarga com coneguda: Antonia Dell Atte, Paloma San Basilio, Tita Cervera, Sara Montiel. Corinna, Anne Igartiburu, Bibi Andersen, Marta Gayá, Sol Bacharach, Queca Campillo... I les que queden. En canvi de Felip no hi ha notícia. Letícia és tan oposada a Sofia que resulta impensable que s'empassi les banyes com la seva sogra, i Felip no té el caràcter del pare. Sembla tan poc interessat en altres dones com en la majoria de coses: bada. Però hi ha un nom, una VIP, una presentadora ex de Telecinco que va sonar no com a amant de Felip sinó com la dona que Letícia va vetar en les recepcions perquè a Felip li feia "gràcia". És Adriana Abenia

Adriana Abenia photocall GTRES
Adriana Abenia photocall GTRES

La mala relació de la presentadora aragonesa de 38 anys i Letícia (que en té 50) ve de lluny, quan Adriana Abenia era reportera de Sálvame i la van enviar a cobrir actes oficials dels reis. Allà va tenir molta complicitat amb el rei Felip i Letícia va vetar-la. No volia una nova Bárbara Rey, una dona alta, rossa, exuberant i guapa. Adriana Abenia, sospitosament, va deixar Sálvame i Telecinco. Ara llueix a Instagram on treu el cap de la millor manera possible, per augmentar followers i tenir rellevància: a la dutxa. Abenia en plena forma sense més roba que una tovallola blanca: "Només aigua sabó i música".

Una foto per dir aquí arribo jo. Adriana Abenia tenia el somriure més ample de la Tv i per raons ocultes ja no fa TV. Potser la mà de Letícia hi té alguna cosa a veure. Abenia és divertida, desimbolta i telegènica. I té el que cal, molta barra. La que va demostrar ensenyant un pit, diu que sense voler, al photo-call d'uns premis de moda. Lliçó magistral de com guanyar portades i links sense semblar voler-ho, amb una sina a l'aire.

adriana abenia sorpresa  GTRES

adriana abenia pit  GTRES

Adriana Abenia després i abans del pit, GTRES

La revista GQ és una d'aquelles publicacions "per a homes" plenes de cotxes, colònies, jerseis de marca, homes d'èxit i dones amb poca roba. Cada any lliuren uns premis i fan una festassa a Madrid. Aquella passarà a la història perquè el que es veu dins la revista passa a la catifa vermella: una rossa ha ensenyat un pit. De fet se li ha sortit del vestit sense voler. Adriana Abenia, que ha sortit a programes de diferents cadenes com Sálvame o Mira quién baila va triar malament el vestit o es va deixar la roba interior al cotxe. La cara que feia no es corresponia amb la que devien fer els fotògrafs en aquell precís instant: Un pit eclipsava tots els convidats.