Què li ha passat a la infanta Sofia? La filla petita de Felip i Letícia va aparèixer dilluns, de visita oficial al municipi mallorquí de Petra, amb un embenatge a la cama dreta i caminant amb l’ajuda d’una crossa. L’únic que en va transcendir era que havia caigut per les escales del palau de Marivent i s’havia fet un trau profund al genoll. Va necessitar cinc punts de sutura. Però a Telecinco els va semblar que les explicacions eren poques, i aquest dijous a Sálvame el periodista Esteban Mercer ha revelat la suposada causa del contratemps de la menor: un Urdangarin.

felip sofia coixa GTRES

La infanta Sofia va aparèixer amb un embenatge a la cama i caminant amb una crossa durant la visita al municipi mallorquí de Petra | GTRES

“Era una imagen sorprendente, sobre todo ver a la infanta Sofía con la muleta justo después de un accidente doloroso”, ha explicat després de recordar, una vegada més, la seqüència on apareix coixa d’una cama. I aleshores ha deixat anar la seva exclusiva: “la caída fue provocada por uno de sus primos Urdangarin”. No diu quin d’ells, però assegura que un dels fills de Cristina i de l’empresonat Iñaki hauria estat el culpable que se n’anés daltabaix de les escales. Tot i que la realitat el desmenteix amb rotunditat, perquè ja fa dies que els Urdangarin són a Bidart, una petita localitat del País Basc francès a tocar de Biarritz, on l’àvia hi té una casa d’estiueig. Però és que encara n’hi ha més, perquè segons el que ha pogut saber l’articulista Silvia Taulés per a Vanitatis, a més de Cristina i els quatre fills, amb ells hi hauria la infanta Elena, refugiada lluny de l’illa balear després de la fugida de Joan Carles.

infanta Cristina fills Juan Valentin Miguel Irene Urdangarin

Esteban Mercer afirma a Sálvame que un dels cosins Urdangarin és culpable de la caiguda de Sofia | GTRES

No, els Urdangarin no són a Mallorca sinó al sud de França. “Sabemos al menos que alguno de sus primos está en Marivent”, insistia el reporter malgrat que les fotos els situen a l’estranger. Els dubtes encara planen sobre l’accident de Sofia, encara que sí que hi ha una cosa clara: els cosins Urdangarin no hi ha tingut res a veure.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat