Rafa Nadal i la seva xicota, Xisca Perelló, són parella des de fa dotze anys. Una llarga i consolidada relació, alhora que ben discreta. I és que poc se sap de la mallorquina.

Xisca, de 28 anys, és directora d’Integració social a la Fundació Rafa Nadal; un projecte a l’Índia que ajuda més de 500 nens. Filla d’un constructor i d’una funcionària de Manacor (Mallorca), va anar a una escola de monges on es va fer amiga de la germana del tenista; qui els va presentar. 

Rafa Nadal i Xisca  GTREs

GTRES

Graduada en Administració i Direcció d’Empreses, ara Vanitatis publica en exclusiva que és propietària d’una immobiliària de referència.  El seu germà i ella compartirien una empresa de construcció amb seu a Palma de Mallorca, una immobiliària que ven i lloga propietats de nivell mitjà a l’illa. 

Xisca Perelló   Facebook

Xisca Perelló /Facebook

L’empresa, ja assentada i considerada de referència al mercat, la va fundar el seu pare el 1964; amb la mediació immobiliària com a peça principal. Un negoci fins ara desconegut, que li aportaria uns ingressos que se sumarien a la fortuna del tenista.

Quan veurem la parella passant per l'altar?