La monarquia espanyola es va enfrontar el passat febrer a un dels moments més crucials de les últimes dècades: la possible condemna a presó de la infanta Cristina i el seu marit, Iñaki Urdangarin.

Per al matrimoni, les coses podrien haver anat pitjor -ella va ser exculpada i ell de moment ha eludit la presó- de manera que Cristina ara se sent més “alleujada”, segons explica Vanitatis.

La Infanta hauria enviat “nombrosos Whatsapps i SMS” responent a les mostres de suport rebudes de família i amics. També hauria posat de relleu aquest “alleujament” a les converses a la cara.

urdangarin cristina efe

EFE

El citat mitjà també afirma que “els mateixos amics que es van distanciar quan l’exduc va ser apartat de la Casa Reial, ara tornen a mostrar proximitat”.

Cristina vol que es faci “justícia”

Al mateix article, s’explica que la Infanta “està convençuda que el seu marit podrà evitar la presó”. Urdangarin va ser condemnat a 6 anys i tres mesos, que ha recorregut davant del Tribunal Suprem. Per ara, no ha de romandre entre reixes ni dins les fronteres d’Espanya, i Cristina confia que això serà així de forma definitiva.

La Família Reial, quan estava al complet. GTRES

Amb tot, la Infanta espera que “amb el temps” es faci “justícia”, i que la família pugui refer la seva vida. Entre els que han donat suport al matrimoni durant aquest tràngol, hi hauria la família d’Urdangarin, començant per la germana gran d’aquest, Ana, i l’empresari Carles Gui, residents a Barcelona. Just al costat oposat, segons s’ha dit en més ocasions, part de la Casa Reial, de la qual Cristina i Urdangarin van ser defenestrats.