Centenars d'espanyolistes d'ultradreta s'han concentrat aquest matí a fora del pavelló on se celebrava l'acte a favor del referèndum pactat, organitzat per Podemos i les seves confluències. Els concentrats han sacsejat i perseguit el taxi en el qual marxava la diputada de Podem Àngels Martínez, i han malmès un cotxe de TV3.

Com a resposta, TV3 ha emès un comunicat per denunciar els atacs al seu vehicle titulat "Agressió a la democràcia i a la llibertat d'informació". El text explica que els fets han succeït mentre treballaven en la cobertura de l'acte i recorda que també s'ha agredit a la presidenta de les Corts d'Aragó, Violeta Barba.

A continuació, es descriuen els desperfectes que ha patit el cotxe: diversos impactes que han esquerdat un vidre i la carrosseria abonyegada. Des de la televisió catalana exposen que "són fets que atempten greument contra el respecte i la convivència, valors clau en una societat on la llibertat d'informació també ha de ser una garantia fonamental".

Finalment, sentencien que malgrat les intimidacions, els mitjans de la CCMA continuaran oferint informació independent, plural i veraç, al servei de tots els ciutadans de Catalunya.