A l'actual i recent conseller de la Presidència, Jordi Turull, "no li consta" que hi hagi d'haver més canvis al Govern de la Generalitat, ni per part d'ERC ni del PDeCAT, ho ha afirmat en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio.

"Aquest és el Govern que el President entén que ens pot portar cap al referèndum", és la manera com Turull ha justificat els canvis de líders de tres conselleries. Ha assegurat que el problema no és que "fallés" l'anterior Govern, "però en aquest compte enrere, en aquesta etapa decisiva s'havien de fer alguns canvis".

El conseller ha volgut elogiar els seus companys i s'hi ha referit com "tres persones a les que admiro molt i que estaven compromesos amb el referèndum, que ningú ho dubti". També ha volgut emfatitzar en el fet que "Munté estava perfectament preparada per la nova etapa però per les circumstàncies feia falta el relleu".

Turull ha assegurat que la decisió no ha estat fàcil ni pel president ni pels afectats però que ell encara aquesta nova etapa amb molt optimisme i motivació: "Posaré el bo i millor del que tinc, m'agrada treballar en equip i respondré a la confiança i responsabilitat que m'ha donat el president. Turull no ha volgut acabar sense recordar l'importància del moment històric i la seva emoció de poder-hi contribuir tan d'aprop.