Societat Civil Catalana (SCC) ha demanat aquest dimecres la dimissió del conseller d'Assumptes i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat, Raül Romeva," per titllar-los de "falangistes" durant el ple del Parlament.

"Exigim la dimissió de Romeva per insultar els manifestants de diumenge passat convocats per SCC. N'hi ha prou d'estigmatitzar els dissidents", han publicat en el seu compte de Twitter amb referència a la protesta de diumenge amb el lema 'Parem el cop separatista'.

Aquesta és la resposta de SCC a Romeva, que en la sessió de control al Govern ha acusat a Cs d'estar "més còmodes envoltats de falangistes, que són els que es van manifestar diumenge", amb referència a la manifestació, en la qual van participar membres de Cs i del PP.

Romeva responia així a la intervenció de Ciutadans que carregava contra la Conselleria d'Exteriors, recordant que Romeva ha fet més de 80 viatges oficials, "pagats per tots els catalans", durant aquesta legislatura. A més, ha criticat que "quan era diputat -Romeva- criticava la corrupció de CDC; ara està assegut al costat de la corrupció i forma part d'ella".