La portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, ha afirmat que la posició del president Carles Puigdemont de fer un referèndum tant sí com no, només pot dur al “fracàs”.

Després del discurs del cap de l'Executiu en la primera jornada de la qüestió de confiança, el PSC, de la mà de la seva portaveu, Eva Granados, ha comparegut al Parlament per deixar clar que, per a ells, la idea de “referèndum o referèndum” que ha defensat el president, vol dir “fracàs o fracàs”.

En aquest sentit, ha criticat que Puigdemont “només” es preocupi d’”un full de ruta que no duu enlloc” i no es posi a treballar pels “problemes” que afecten els catalans.

Granados ha reiterat la posició de “feblesa” en què, assegura, governa el president de la Generalitat, per afegir que la qüestió de confiança és una manera de “justificar els 9 mesos de mandat que no han estat en cap cas exitosos”. Així mateix, ha volgut afegir que si demà la CUP no diu clarament si votarà a favor o no dels pressupostos, la qüestió de confiança haurà estat un “debat fallit”.

D'altra banda, la portaveu del PSC no s’ha volgut pronunciar sobre la notícia coneguda aquesta tarda de la dimissió de 17 membres de l’executiva del PSOE, que podrien suposar que Pedro Sánchez deixi de ser el secretari general del partit.