El portaveu del Partit Popular al Parlament, Alejandro Fernández, ha acusat la Generalitat d'"instrumentalització política" de la vaga de treballadors d'Eulen a l'Aeroport del Prat. En declaracions a la Cope, Fernández ha destacat que hi ha hagut vagues a tots els governs i és la "primera vegada" que se n'utilitza una per fer "interpretacions polítiques que enrareixen l'ambient".

"Va haver-hi una vaga al Metro de Barcelona i a ningú no se li va acudir fer interpretacions polítiques dient que la ciutat comtal havia d'independitzar-se", ha afegit el portaveu 'popular'.

Després de diversos dies d'aturades, l'Aeroport de Barcelona-El Prat viu a partir d'aquest dilluns una vaga indefinida dels treballadors de seguretat d'Eulen després que hagin fracassat les negociacions entre el comitè de vaga, l'empresa i Aena malgrat la mediació de la Conselleria de Treball.

Els treballadors es van reunir en assemblea aquest diumenge al Prat de Llobregat (Barcelona) i van votar rebutjar el resultat de la mediació, que contemplava un increment salarial de 200 euros mensuals en 12 pagues a l'any.