En plena precampanya per a les eleccions del 26-J, i amb ganes de treure ferro a la manca d'entesa que ha portat l'Estat a una nova convocatòria electoral, el canal de YouTube Politoniticas ha creat una paròdia en forma de tràiler titulat El cavaller morat. Pablo Iglesias contra la corrupció del PP.

Amb la música i l'àudio de la famosa pel·lícula The Dark Night (El cavaller fosc), el vídeo encarna la figura de Batman en el líder de Podemos, que lluitarà per solventar la corrupció del país i acabar amb el seu enemic, el "burleta" Mariano Rajoy, que al mateix temps també té per objectiu acabar amb Iglesias.

Enfadat i confús, Rajoy el Joker es lamenta que "fa un any aquests polis i aquest advocat no s'haurien atrevit a cabrejar-vos" i, mentre surten imatges de Luis BárcenasRodrigo Rato entrant als cotxes policials, es qüestiona què ha passat ara.

Davant d'això, apareix un Alberto Garzón que escolta atentament les paraules del seu cavaller morat quan li recorda: "una vegada em vas prometre que aniríem junts", mentre que un Albert Rivera que interpreta a Harvey Dues Cares promet que "aviat sortirà el sol". Un Harvey Dues Cares que tan aviat li pica l'ullet al PP com acaba pactant amb el PSOE.

Davant les accions del Joker, apareixen les diferents polèmiques de Podemos, com la dimissió del seu cofundador, Juan Carlos Monedero, o la fulminació del secretari d'Organització Sergio Pascual.

Però tot i així, Rajoy no està content i té ganes de quedar-se ben saciat. Per això amenaça que "aquesta ciutat es mereix un criminal de més categoria", moment en què apareix Artur Mas, les multitudinàries manifestacions independentistes i les urnes del 9-N.