La diputada del Partit Popular al Parlament, Andrea Levy, ha definit Catalunya Ràdio com “una ràdio de guerrilla revolucionària i no un servei públic d’interès general”. Levy ha reaccionat així a la pregunta que el programa Catalunya Vespre llançava als espectadors a través de Twitter i en què es preguntava “Esteu disposats a impedir físicament que jutgin Mas, Ortega i Rigau?”.

Levy ha demanat la compareixença al Parlament del director de l’emissora, Saül Gordillo, i ha reiterat que “cada vegada és més freqüent veure com els mitjans de comunicació públics catalans s’empren com a instruments de propaganda i agitació”.

Levy ha constatat que “no només la ràdio pública qüestiona la justícia, una evidència del tarannà clarament antidemocràtic, sinó que insinua i convida la ciutadania a comportar-se de forma violenta”.

A banda de demanar a la resta de partits polítics que condemnin els fets, la diputada ha presentat també una bateria de preguntes escrites al president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals en la mateixa línia, “ja que és el màxim responsable partidista de la deriva sense complexos dels mitjans públics catalans”. 

Per la seva part, el coordinador general del partit a Catalunya, Xavier García Albiol, no s'ha tallat ni un pèl i ha posat de manifest que el fet que la ràdio pública pregunti això "és propi de ments malaltisses".