La xarxa s'ha encès pel tractament de La Sexta en la manifestació ultra d'aquest divendres davant la seu nacional de l'ANC. El directe que va realitzar la cadena de televisió d'Atresmedia durant el seu informatiu del vespre ha aixecat polseguera, especialment entre els independentistes. D'una banda, no s'indica que va ser convocada pel partit espanyolista radical Democracia Nacional, deixa els càntics franquistes —el Cara al sol— per al final de la informació i a més es deixa entendre que la policia intervé a la manifestació perquè han irromput independentistes. 

En la notícia de La Sexta es parla d'una "manifestació de ciutadans" que porten "banderes espanyoles". El reporter, situat davant de l'ANC, relaciona la creació del cordó policial amb un grup d'independentistes "que han començat a cridar consignes a favor del referèndum" i no pas als ultres. Aquest moment ha estat quan hi ha hagut més tensió", exposa el reporter, que assegura que ha estat en aquell instant quan "els Mossos d'Esquadra han hagut de formar un cordó policial".

La Sexta ha difós la retransmissió a través de Twitter amb un text que també ha molestat molts usuaris. La cadena exposa: "Moments de tensió durant una concentració de ciutadans amb banderes d'Espanya davant la seu de l'ANC". La utilització de la paraula 'ciutadans' ha despertat les crítiques de personalitats polítiques i mediàtiques com el cupaire David Fernàndez i la periodista Empar Moliner. L'exdiputat del Parlament per la CUP s'ha preguntat: "Ciutadans"? Ara anomeneu així a l'extrema dreta i a la simbologia feixista que va estar acoquinant el barri? Ja n'hi ha prou". Per la seva banda, Moliner ha exposat a la mateixa xarxa social: "Eren nazis, franquistes i violents. Felicitats pel vostre gran periodisme!".

Molts ciutadans s'han sumat a les crítiques a Twitter ràpidament després que els primers comentaris s'hagin fet virals.