La delegació del govern espanyol a Barcelona, dirigida per el popular Enric Millo, estudia accions legals per la crema de fotografies del Rei en un concert que va tenir lloc aquest diumenge a Badalona, segons ha informat Badalona Comunicació. Els fets van tenir lloc en un concert reivindicatiu a favor de la llibertat d'expressió i contra la censura, sota el lema #NoCallarem.

En l'acte, on van assistir unes 5.000 persones, hi van actuar grups com Txarango, Mishima, Albert Pla, Fermin Muguruza, entre molts d'altres. Els músics volien mostrar el seu rebuig a les denúncies i sentències judicials que alguns cantants han rebut en els últims mesos per les lletres de les seves músiques, com per exemple la del raper mallorquí Valtonyc, que va ser condemnat a tres anys i mig de presó. 

En el concert també hi va participar l'Ajuntament de Badalona, així com la CUP i Barcelona en Comú. En saber-se la notícia, tant la diputada de la CUP Mireia Boya, com el primer tinent d'alcalde de la ciutat, Oriol Lladó (ERC), han criticat la resposta de l'Estat a través de les xarxes socials.

També des del compte de la plataforma No Callarem s'ha assegurat que caldrà fer un concert més gran com a resposta.