L'empresa eDreams Odigeo ha acordat avui dimarts el trasllat de les seves filials a Madrid per protegir els interessos dels clients, empreats i  accionistes de l'empresa davant la situació "d'incertesa jurídica" que es viu a Catalunya. eDreams només trasllada les seves seus socials, cosa que no implica el trasllat dels treballadors a la capital espanyola, que representen el 60% dels emplearts de la companyia a Espanya. Ho ha informat l'empresa a través d'un comunicat remès per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). 

El març passat el grup va innaugurar noves oficines a Barcelona, les terceres a la capital catalana per donar una resposta a l'ampliació de plantilla prevista per aquest any, la qual comporta 130 nous llocs de treball. L'increment de la plantilla, fonamentalment a Barcelona, es va donar al mateix temps de la reorganització de les seves operacions als països nòrdics per centralitzar a la capital catalana les funcions de negoci que actualment es fan a Estocolm. A Madrid eDreams compta amb un centre de desenvolupament que compta amb 70 eninyers. 

El  grup de viatges online eDreams Odigeo, neix arran de la fusió entre eDreams, Go Voyages i Opodo, també opera sota la marca travellink, a més a més de eDreams, Opodo i Go Voyages i el metabuscardor Liligo. I amb aquest canvi de seu la companyia amb seu a Luxemburg manté les seve sprevisions de creixement entorn al 7% i arribar a un beneficis bruts de 115 milions d'euros quan tanqui l'exercici fiscal del 2018.