Ciutadans no ha assistit a l’acte de la llei del referèndum, celebrat aquest dimarts a l’Auditori del Parlament, perquè no considera que s’hi anés a donar explicacions en seu parlamentària. “Nosaltres no assistim a performances ni mítings polítics de tripartits separatistes”, ha dit el diputat Carlos Carrizosa, que ha volgut deixar clar que “on es donen explicacions és en seu parlamentària”, en el ple del Parlament.

Sobre el contingut abordat en l’acte, Carrizosa ha afirmat que “els dubtes no s’han esvaït, sinó que més aviat tenim encara més dubtes sobre què farà el Govern amb els funcionaris". Segons el diputat, “la pròpia naturalesa del que presenta avui el Govern, que diu ser una llei de referèndum o desconnexió, no pot tranquil·litzar els funcionaris, sinó tot el contrari”.

“Revolucionaris menys en la corrupció”

Carlos Carrizosa també s’ha referit a la petició de compareixença del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per a donar explicacions sobre el cas 3% i l’assumpte Germà Gordó. La petició ha estat rebutjada també amb els vots de la CUP, ha criticat el diputat de C’s. “Els de la CUP van de revolucionaris, però agafen vicis de la vella política. Hi ha revolució en tot menys en la corrupció”, ha lamentat.